Pikant
6,8

3 reviews
Informatie over en rondom Pikant. De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 6,8. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van Pikant is eenvoudig in gebruik te nemen. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Ontevreden over Pikant? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (3)

 • Jelle (36)
  Leuk maar geen datingsite 0 reacties

  Pikant vind ik een hele leuke site maar ik vind niet dat dit onder het kopje datingsite zou moeten vallen.
  Je kunt van pikant een heleboel dingen zeggen maar het hoort absoluut niet bij de categorie datingwebsites.
  Het valt meer onder het gebied erotiek of anders onder fantasie dan dat het onder datingsites valt.
  En ik vind dat niet erg want dat is ook wat ik zoek maar als je wel een date zoekt en je komt hier met die verwachtingen dan kun je wel teleurgesteld worden.

  Jelle (36) 3 mei 2019
 • Gert (48)
  Lekkere site 1 reactie

  Ik vind pikant nou echt wat je zegt een lekkere site, je kunt hier heerlijk van de deugden van het online daten genieten.
  Ik denk niet dat het realistisch is als je denkt dat je hier een relatie aan over kunt houden maar al het andere wat bij een liefdes relstie / affaire hoort, daar kom je hier een heel eind mee.
  Of het voor mannen en vrouwen even positief uitpakt deze site dat weet ik niet, maar ik denk dat veel stoute dromen van veel mannen hier wel waarheid kunnen worden.

  Gert (48) 2 maart 2019
 • Klaas Jan (59)
  Pikant voor iedere man 2 reacties

  Ik weet zeker dat iedere man hier wel eens over droomt of fantaseert. Wanneer je zo’n erotisch beeld hebt dan voeg je er toch al snel iets pikants aan toe, ik ten minste wel! En hier zijn al deze dingen gewoon de gang van zaken op deze website. Hier gebeuren alleen maar pikante dingen, hier zit natuurlijk wel verschil in tussen een beetje pikant en echte sm, want het moet wel je ding zijn. Maar het idee alleen al maakt mij altijd heel erg opgewonden! Ik wou dat de vrouwen met wik ik een relatie heb gehad er wat meer op deze manier in stonden, dan zou mijn nachtelijke leven een stuk opwindender zijn geweest.

  Klaas Jan (59) 15 december 2018