• Wachtopantwoord (53)
  Geen antwoord klantenservice 1 reactie

  Een maand geleden kwam ik erachter (via iemand die toevallig een account heeft op Relatieplanet) dat mijn foto's gebruikt worden door iemand die zichzelf Claudia noemt en 39 jaar oud is. Kwalijke zaak. Heb 2 keer gemaild naar klantenservice of ze dit uit willen zoeken en mijn foto's / fake account willen verwijderen. Krijg niet eens antwoord. Heb geen zin om ook een fake account aan te maken om een en ander uit te zoeken. Dus probeer ik via deze weg een antwoord te krijgen.
  Rest mij niets anders dan hiervan aangifte te doen en een melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Ik ben boos dat mijn mails gewoon genegeerd worden!!

  Bezoek Relatieplanet

  Wachtopantwoord (53) 29 maart 2019
  • (57)

   Je hoort dit zo veel voorkomen, iemand uit mijn vriendenkring heeft dit ook gehad en het jammere is dat de mensen van de website hier volgens mij niet zo heel veel aan kunnen doen maar dat weet ik ook niet zeker.
   Toch vind ik het sowieso niet netjes van de klantenservice dat ze niet reageren op jouw bericht, ook als ze er niets aan kunnen doen dan lijkt me dat ze je dit op zijn minst toch kunnen vertellen.

   Rudy (57) 3 juni 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet