Relatieplanet
8,1

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Relatieplanet. Door het makkelijke gebruikersgemak, goede klantenservice en vele keuze aan leden heeft Relatieplanet een 8,1 als cijfer gekregen. Je maakt een goede keuze door voor deze datingsite te kiezen.

4 reviews

Bezoek Relatieplanet

https://www.relatieplanet.nl

Ontevreden over Relatieplanet? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 241 keer bezocht.

Reviews ( 4 )

 • Man met oprechte bedoelingen (50)
  Onderbuikgevoel 0 reacties

  Aanvankelijk was ik erg enthousiast over Relatieplanet, veel reacties, ook van jongere vrouwen, dat vond ik erg mooi. Naderhand begon het me steeds meer op te vallen dat het al deze vrouwen maar om één ding te doen was, namelijk mij zoveel mogelijk geld te laten betalen. Op normale vragen werd heel vaak niet eens geantwoord, en bijna niemand begon zelfs maar aan een fatsoenlijke chat, maar na éen regel introductie begon direct weer het spelletje van gekheid begonnen.. Wat ook opvallend was was dat men vaak na een paar dagen weer dezelfde profielen met dezelfde vragen kwamen, alsof men vergeten was dat deze al eerder verzonden waren. Ook bijzonder dat men, nadat ik iemand heel duidelijk had afgewezen en aangegeven geen contact meer te willen, toch botweg doorging met contact zoeken. Het geeft allemaal veel te denken, en ik zou Relatieplanet daarom niet aanraden aan wie een echte betrouwbare datingsite zoekt.

  Man met oprechte bedoelingen (50) 19 maart 2019
 • Leon (26)
  Relatieplanet in gebreke 0 reacties

  Op 15 februari is mijn account verwijderd en is gezegd dat ik met 14 werkdagen het tegoed wat er stond retour zou komen.

  Het is nu 12 maart en heb nog niks retour ontvangen. De afgelopen dagen heb ik meerdere mails gestuurd om een status op te vragen.

  Graag per vandaag een bericht retour met de melding dat per omgaande het tegoed overgemaakt is.

  Indien er geen reactie plaatsvind binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om jullie in gebreke te stellen en een juridische procedure op te starten. Dat willen we allebei voorkomen.

  Leon (26) 13 maart 2019
 • Koen (42)
  Goede site met keurige klantenservi... 0 reacties

  Ik ben al heel lang een gebruiker van relatieplanet en dat zal ik ook blijven, tenzij ik iemand vind met wie ik eens relatie wil krijgen zodat ik deze site niet meer nodig heb.
  Wat ik heel goed en belangrijk vind aan deze website is dat de klantenservice hier goed is, er zijn verschillende manier om ze te bereiken en wanneer je ze nodig hebt kom je niet in Een eindeloze wachtrij maar krijg je binnen een paar minuten iemand te spreken en proberen ze je probleem op te lossen.
  Zo hoort het ook en zo zou het overal moeten gaan, maar dat gebeurt helaas niet.

  Koen (42) 9 maart 2019
 • Daan (45)
  Relatieplanet slechte website 2 reacties

  Ik vond relatieplanet helemaal geen goede datingsite toen ik hier een profiel op had, ik vond het zelfs een slechte website en iedereen die mij kent weet dat ik dat niet snel over iets zal zeggen.
  Ik vind het altijd ontzettend zonde dat wanneer je voor iets betaald, dat het dan achteraf een enorme tegenvaller blijkt te zijn.
  Als het een gratis website was geweest dan had ik hier niet eens echt een probleem mee gehad maar voor relatieplanet moet je wel gewoon betalen en dan vind ik dat je hier, in ruil daarvoor, best wat van mag verwachten.

  Daan (45) 11 november 2018

Plaats een review