Reviews ( 14 )

  • Bas ter Klinken (39)
    Aanmaning einde overeenkomst herroe... 1 reactie

    Wat ik ga schrijven is een korte samenvatting van de werkelijkheid.
    Heeft u geen nepprofielen? Ja hebben ze.
    Hebben ze mij niet verteld het geld terug te storten? Hebben ze wel.
    En heeft u dit gedaan? Nee, niet gedaan.
    Waarom heeft u op geen enkele mail van mij gereageerd? Daar wachten we nu op.

    De restitutietermijn behoord u buiten uw voorwaarden om onder de aandacht te brengen, dit heeft u nagelaten.

    Als u nu zegt dat u niet terug gaat betalen is er natuurlijk sprake van oplichting........
    Aan u de keus of u het op de spits wilt drijven.

    Enne, als ik iets heb opgeschreven dat niet waar is dan hoor ik het graag en ben ik de eerste om te rectificeren.

    Bas ter Klinken (39) 13 augustus 2019
  • Victor (35)
    Andere verwachtingen 0 reacties

    Wanneer ik alle beoordelingen over Relatieplanet lees dan valt het mij op dat veel van de wat oudere mensen die hier op zitten wel goed te spreken zijn over de website en dat veel van de wat jongere mensen die hier op zitten een stuk negatiever zijn. Ik heb mezelf dan in dit geval bij de wat jongere groep ingedeeld, want ik bedoel tot een jaar of 40 en ook ik ben niet heel enthousiast over Relatieplanet.

    Waar zou dat dan aan kunnen liggen vraag ik me af, misschien hebben deze verschillende leeftijdsgroepen wel hele andere verwachtingen van een website als Relatieplanet. Dat denk ik eerlijk gezegd wel, de oudere groep is naar mijn mening vast veel sneller tevreden met wat je allemaal op een website als deze kunt. De jongere groep is meer met de computer opgegroeid en heeft dus steeds hogere verwachtingen en is moeilijker tevreden te stellen.

    Of dit ook echt de reden is weet ik niet, maar dat is wel waar mijn conclusie zo ongeveer op uitkomt. Zelf ben ik ook van mening dat de website te weinig mogelijkheden aanbiedt namelijk en zo zijn er met mij vast nog een heel aantal anderen die dit ook vinden.

    Victor (35) 3 augustus 2019
  • Vigo (39)
    De beste site 1 reactie

    Relatieplanet is voor mij de beste site, ik heb op veel sites wel een poging gewaagd en altijd was er wel iets wat niet in de smaak viel bij mij, totdat ik dus op relatieplanet terecht kwam en en alles op zijn plek viel voor mij.
    Hier voel ik me goed bij, de mensen die er op zitten, de prijzen die hier gevraagd worden en ook hoe je je profiel kunt invullen en dat er best een strenge controle op zit.
    Ja voor mij is dit de goede site

    Vigo (39) 11 juli 2019
  • Yannic Besten (34)
    fake accounts op relatieplanet 0 reacties

    Ik begin een beetje moe te worden van de overweldigende hoeveelheid fake accounts die jullie gebruiken.
    Bij deze eis(!) ik de volledige 59,99 € terug, het is jammer dat jullie mij de afgenomen minuten niet kunnen terugbetalen want het is ongelofelijk brutaal zoals jullie mensen aan het lijntje houden. Ik kan genoeg feiten noemen maar jullie weten zelf ook wel dat dit niet klopt, ik ben echt ontzettend benieuwd hoe jullie dit zo lang kunnen volhouden en ik neig om te gaan uitzoeken hoe dit binnen de recht goed te praten valt
    Ik kreeg een paar dagen terug een mailtje dat ik in mijn beschrijving niet mocht neerzetten GEEN INTERESSE IN FAKE ACCOUNTS of iets dergelijks, dat komt omdat jullie weten dat daar geld mee verdient kan worden, werkelijk elke “dame” die ik spreek vraagt kijkt op mijn profiel en dat is het het is ronduit beledigend zoveel als dat voorkomt. Ik heb me (nu voor de 2e keer) bij jullie aangemeld voor een RELATIE, zo heten jullie toch? RELATIEplanet, niet FAKEplanet.nl.
    Het laatste bericht deed de emmer vollopen, een zogenaamd lieve meid die mij om gegevens vraagt uit het niets vraagt en daar over doorgaat, alsof jullie in de gaten hebben dat ik niet gediend ben van de fake profielen, dat is werkelijk ongelofelijk en ik voel mij opgelicht.
    Als jullie mij netjes het gegeven bedrag terugstorten en mijn account inclusief fotos verwijderen dan laat ik het verder gaan en zien jullie mij nooit meer, dat lijkt mij op zn minst op zn plaats. De vorige keer dat ik op jullie website actief was hebben jullie mij en een andere man direct verwijderd nadat wij ons al afvroegen hoe zuiver jullie zijn, toen hebben jullie ook mijn geld teruggegeven, gelukkig bewaar ik al mijn mailtjes.
    Ik heb jullie de voordeel van de twijfel gegeven maar helaas, dit schaad ook nog eens mijn vertrouwen en daar ben ik niet blij mee.
    Ik hoop echt dat jullie mijn toon oppikken want ik ben erg boos over jullie wanpraktijken, het is niet handig om 1 persoon binnen een kleine week zo vaak te benaderen met FAKE profielen en a.u.b ga niet proberen met een uitgebreide e-mail mij ervan te overtuigen dat dit niet het geval is, dat zou een belediging bovenop belediging zijn. Ik snap dat er mensen zijn die of het niet zeker weten of denken laat maar hangen en dat jullie daar nog geld aan verdienen naast de mensen die wel degelijk pakketjes kopen maar niet van mijn geld (en tijd!). Jullie zullen elke dag wel zulke mailtjes binnenkrijgen.. althans dat hoop ik maar anders is jullie gemiddelde klant niet echt de slimste van de klas.
    Graag het geld terug storten, dat zou ik waarderen en dan laat ik dit avontuurtje weer achter me.
    Bij voorbaat dank.

    Gegroet

    Yannic Besten

    Yannic Besten (34) 2 juli 2019
  • Femke (36)
    Relatieplanet slechte website 1 reactie

    Ik vind relatieplanet echt een hele slechte website!
    Het is enorm vrouw onvriendelijk, want je krijgt hoer per keer dat je online bent wel tig dat aanbiedingen of vragen van mannen die ik niet eens serieus kan nemen.
    En het erge hier aan is dat de mannen het in hun geval wel serieus bedoelen.
    Als ik dan bedenk dat het bedoelt is om een relatie te vinden en als ik kijk naar wat er hier allemaal tegen me gezegd wordt dan zie ik niet altijd wat dit met elkaar te maken heeft.
    Misschien ben ik te ouderwets maar sommige dingen komen bij mij pas nadat je hebt besloten een relatie met elkaar te willen aangaan.
    Zodra mijn maand lidmaatschap hier is afgelopen ben ik dus niet van plan om deze te verlengen en ga ik mooi op zoek naar een andere en nettere website.

    Femke (36) 8 juni 2019
  • Joop de Vries (56)
    Einde overeenkomst abonnement herro... 0 reacties

    Zoals u ongetwijfeld bekend mag ik binnen 14 dagen na het aangaan van mijn overeenkomst met u deze zonder kosten en zonder opgaaf van reden herroepen (ook al heeft u mij hier tijdens het aangaan van de overeenkomst hier niet op gewezen, hetgeen u wettelijk gezien verplicht bent om te doen).
    Aangezien mijn overeenkomst met u op 31 mei 2019 is afgesloten valt deze opzegging ruimschoots binnen de termijn.
    Ik verzoek u dan ook mijn account volledig te verwijderen en het door mij betaalde bedrag van € 59,99 terug te storten.
    Graag ontvang ik een bevestiging hiervan.

    Joop de Vries (56) 4 juni 2019
  • Rudy (57)
    Ruim aanbod 0 reacties

    Op Relatieplanet is een meer dan ruim aanbod aan mannen en vrouwen te vinden die hier allemaal op zitten in de hoop een leuke partner voor korte of lange tijd te vinden.
    Wat je leeftijd ook is, dat maakt volgens mij niet zo heel veel uit hier en ik zie ook wel mensen van alle leeftijden voorbij komen, natuurlijk wel boven de 18 jaar oud hahahahaha
    Ik heb het altijd erg gezellig op relatieplanet, met dames van alle leeftijden.
    Soms chat ik juist met jongere of oudere dames en dan niet eens met als reden het vinden van een date, maar dan gewoon voor de gezelligheid.
    En als de dames daar dan geen trek in hebben of daar niet op zitten te wachten dan geven ze dat heus wel aan en zoek ik gewoon verder.
    Ik ben een tevreden lid van deze mooie website.

    Rudy (57) 3 juni 2019
  • Rene (33)
    Trojan gedetecteerd 1 reactie

    Sinds ik me heb geregistreerd op relatieplanet kreeg ik plots onderstaande mail, ik wordt er wel een beetje bang van. Iemand enige idee wat ik kan doen?

    Mail:

    Hallo!

    Mijn bijnaam in darknet is bank98.
    Ik heb deze mailbox meer dan zes maanden geleden gehackt,
    heb ik je besturingssysteem geinfecteerd met een virus (trojan) dat door mij is gemaakt en heb ik je lange tijd gevolgd.

    Overtuig uzelf (ik stuurde u dit bericht vanuit uw account).

    Zelfs als je het wachtwoord daarna hebt gewijzigd - het maakt niet uit, mijn virus heeft alle cachegegevens op je computer onderschept
    en automatisch opgeslagen toegang voor mij.

    Ik heb toegang tot al uw accounts, sociale netwerken, e-mail, browsegeschiedenis.
    Dienovereenkomstig heb ik de gegevens van al uw contacten, bestanden van uw computer, foto's en video's.

    Ik was het meest getroffen door de intieme inhoudssites die je af en toe bezoekt.
    Je hebt een heel wilde fantasie, ik zeg het je!

    Tijdens je tijdverdrijf en entertainment daar, nam ik een screenshot via de camera van je apparaat, synchroniserend met wat je aan het kijken was.
    O mijn God! Je bent zo grappig en opgewonden!

    Ik denk dat je niet wilt dat al je contacten deze bestanden krijgen, toch?
    Als je van dezelfde mening bent, dan denk ik dat 423 EURO een vrij redelijke prijs is om het vuil dat ik heb gemaakt te vernietigen.

    Stuur het bovenstaande bedrag op mijn BTC-portemonnee (bitcoin): 1LhXVkgCRBTv4uV5uskAneM3dzxSJ9jCXg
    Zodra het bovenstaande bedrag is ontvangen, garandeer ik dat de gegevens worden verwijderd, ik heb het niet nodig.

    Anders krijgen deze bestanden en geschiedenis van het bezoeken van sites al uw contacten van uw apparaat.
    Ook zal ik iedereen uw contact toegang tot uw e-mail en toegangslogs sturen, ik heb het zorgvuldig bewaard!

    Sinds het lezen van deze brief heb je 48 uur!
    Nadat je dit bericht hebt gelezen, ontvang ik automatisch bericht dat je de brief hebt gezien.

    Ik hoop dat ik je een goede les heb geleerd.
    Wees niet zo nonchalant, bezoek alleen aan bewezen bronnen en voer je wachtwoorden nergens in!
    Succes!

    Rene (33) 1 april 2019
  • Wachtopantwoord (53)
    Geen antwoord klantenservice 1 reactie

    Een maand geleden kwam ik erachter (via iemand die toevallig een account heeft op Relatieplanet) dat mijn foto's gebruikt worden door iemand die zichzelf Claudia noemt en 39 jaar oud is. Kwalijke zaak. Heb 2 keer gemaild naar klantenservice of ze dit uit willen zoeken en mijn foto's / fake account willen verwijderen. Krijg niet eens antwoord. Heb geen zin om ook een fake account aan te maken om een en ander uit te zoeken. Dus probeer ik via deze weg een antwoord te krijgen.
    Rest mij niets anders dan hiervan aangifte te doen en een melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Ik ben boos dat mijn mails gewoon genegeerd worden!!

    Wachtopantwoord (53) 29 maart 2019
  • Jonah (23)
    Geen 18 dus account meteen verwijde... 0 reacties

    Mijn account is door jullie verwijdert omdat ik een domme type fout heb gemaakt in de relatieplanet app. Ik wilde het veranderen maar was al te laat omdat jullie me al voor waren. Ik had net een meid gevonden en jullie halen me er vanaf lekker zeg!! Ik hoop dat jullie dit kunnen oplossen!!!!!

    Met vriendelijke groet,

    Jonah Teunissen

    Jonah (23) 24 maart 2019
  • Man met oprechte bedoelingen (50)
    Onderbuikgevoel 0 reacties

    Aanvankelijk was ik erg enthousiast over Relatieplanet, veel reacties, ook van jongere vrouwen, dat vond ik erg mooi. Naderhand begon het me steeds meer op te vallen dat het al deze vrouwen maar om één ding te doen was, namelijk mij zoveel mogelijk geld te laten betalen. Op normale vragen werd heel vaak niet eens geantwoord, en bijna niemand begon zelfs maar aan een fatsoenlijke chat, maar na éen regel introductie begon direct weer het spelletje van gekheid begonnen.. Wat ook opvallend was was dat men vaak na een paar dagen weer dezelfde profielen met dezelfde vragen kwamen, alsof men vergeten was dat deze al eerder verzonden waren. Ook bijzonder dat men, nadat ik iemand heel duidelijk had afgewezen en aangegeven geen contact meer te willen, toch botweg doorging met contact zoeken. Het geeft allemaal veel te denken, en ik zou Relatieplanet daarom niet aanraden aan wie een echte betrouwbare datingsite zoekt.

    Man met oprechte bedoelingen (50) 19 maart 2019
  • Leon (26)
    Relatieplanet in gebreke 0 reacties

    Op 15 februari is mijn account verwijderd en is gezegd dat ik met 14 werkdagen het tegoed wat er stond retour zou komen.

    Het is nu 12 maart en heb nog niks retour ontvangen. De afgelopen dagen heb ik meerdere mails gestuurd om een status op te vragen.

    Graag per vandaag een bericht retour met de melding dat per omgaande het tegoed overgemaakt is.

    Indien er geen reactie plaatsvind binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om jullie in gebreke te stellen en een juridische procedure op te starten. Dat willen we allebei voorkomen.

    Leon (26) 13 maart 2019
  • Koen (42)
    Goede site met keurige klantenservi... 0 reacties

    Ik ben al heel lang een gebruiker van relatieplanet en dat zal ik ook blijven, tenzij ik iemand vind met wie ik eens relatie wil krijgen zodat ik deze site niet meer nodig heb.
    Wat ik heel goed en belangrijk vind aan deze website is dat de klantenservice hier goed is, er zijn verschillende manier om ze te bereiken en wanneer je ze nodig hebt kom je niet in Een eindeloze wachtrij maar krijg je binnen een paar minuten iemand te spreken en proberen ze je probleem op te lossen.
    Zo hoort het ook en zo zou het overal moeten gaan, maar dat gebeurt helaas niet.

    Koen (42) 9 maart 2019
  • Daan (45)
    Relatieplanet slechte website 2 reacties

    Ik vond relatieplanet helemaal geen goede datingsite toen ik hier een profiel op had, ik vond het zelfs een slechte website en iedereen die mij kent weet dat ik dat niet snel over iets zal zeggen.
    Ik vind het altijd ontzettend zonde dat wanneer je voor iets betaald, dat het dan achteraf een enorme tegenvaller blijkt te zijn.
    Als het een gratis website was geweest dan had ik hier niet eens echt een probleem mee gehad maar voor relatieplanet moet je wel gewoon betalen en dan vind ik dat je hier, in ruil daarvoor, best wat van mag verwachten.

    Daan (45) 11 november 2018

Plaats een review