Reviews ( 7 )

 • Rene (33)
  Trojan gedetecteerd 1 reactie

  Sinds ik me heb geregistreerd op relatieplanet kreeg ik plots onderstaande mail, ik wordt er wel een beetje bang van. Iemand enige idee wat ik kan doen?

  Mail:

  Hallo!

  Mijn bijnaam in darknet is bank98.
  Ik heb deze mailbox meer dan zes maanden geleden gehackt,
  heb ik je besturingssysteem geinfecteerd met een virus (trojan) dat door mij is gemaakt en heb ik je lange tijd gevolgd.

  Overtuig uzelf (ik stuurde u dit bericht vanuit uw account).

  Zelfs als je het wachtwoord daarna hebt gewijzigd - het maakt niet uit, mijn virus heeft alle cachegegevens op je computer onderschept
  en automatisch opgeslagen toegang voor mij.

  Ik heb toegang tot al uw accounts, sociale netwerken, e-mail, browsegeschiedenis.
  Dienovereenkomstig heb ik de gegevens van al uw contacten, bestanden van uw computer, foto's en video's.

  Ik was het meest getroffen door de intieme inhoudssites die je af en toe bezoekt.
  Je hebt een heel wilde fantasie, ik zeg het je!

  Tijdens je tijdverdrijf en entertainment daar, nam ik een screenshot via de camera van je apparaat, synchroniserend met wat je aan het kijken was.
  O mijn God! Je bent zo grappig en opgewonden!

  Ik denk dat je niet wilt dat al je contacten deze bestanden krijgen, toch?
  Als je van dezelfde mening bent, dan denk ik dat 423 EURO een vrij redelijke prijs is om het vuil dat ik heb gemaakt te vernietigen.

  Stuur het bovenstaande bedrag op mijn BTC-portemonnee (bitcoin): 1LhXVkgCRBTv4uV5uskAneM3dzxSJ9jCXg
  Zodra het bovenstaande bedrag is ontvangen, garandeer ik dat de gegevens worden verwijderd, ik heb het niet nodig.

  Anders krijgen deze bestanden en geschiedenis van het bezoeken van sites al uw contacten van uw apparaat.
  Ook zal ik iedereen uw contact toegang tot uw e-mail en toegangslogs sturen, ik heb het zorgvuldig bewaard!

  Sinds het lezen van deze brief heb je 48 uur!
  Nadat je dit bericht hebt gelezen, ontvang ik automatisch bericht dat je de brief hebt gezien.

  Ik hoop dat ik je een goede les heb geleerd.
  Wees niet zo nonchalant, bezoek alleen aan bewezen bronnen en voer je wachtwoorden nergens in!
  Succes!

  Rene (33) 1 april 2019
 • Wachtopantwoord (53)
  Geen antwoord klantenservice 0 reacties

  Een maand geleden kwam ik erachter (via iemand die toevallig een account heeft op Relatieplanet) dat mijn foto's gebruikt worden door iemand die zichzelf Claudia noemt en 39 jaar oud is. Kwalijke zaak. Heb 2 keer gemaild naar klantenservice of ze dit uit willen zoeken en mijn foto's / fake account willen verwijderen. Krijg niet eens antwoord. Heb geen zin om ook een fake account aan te maken om een en ander uit te zoeken. Dus probeer ik via deze weg een antwoord te krijgen.
  Rest mij niets anders dan hiervan aangifte te doen en een melding te maken bij de autoriteit persoonsgegevens. Ik ben boos dat mijn mails gewoon genegeerd worden!!

  Wachtopantwoord (53) 29 maart 2019
 • Jonah (23)
  Geen 18 dus account meteen verwijde... 0 reacties

  Mijn account is door jullie verwijdert omdat ik een domme type fout heb gemaakt in de relatieplanet app. Ik wilde het veranderen maar was al te laat omdat jullie me al voor waren. Ik had net een meid gevonden en jullie halen me er vanaf lekker zeg!! Ik hoop dat jullie dit kunnen oplossen!!!!!

  Met vriendelijke groet,

  Jonah Teunissen

  Jonah (23) 24 maart 2019
 • Man met oprechte bedoelingen (50)
  Onderbuikgevoel 0 reacties

  Aanvankelijk was ik erg enthousiast over Relatieplanet, veel reacties, ook van jongere vrouwen, dat vond ik erg mooi. Naderhand begon het me steeds meer op te vallen dat het al deze vrouwen maar om één ding te doen was, namelijk mij zoveel mogelijk geld te laten betalen. Op normale vragen werd heel vaak niet eens geantwoord, en bijna niemand begon zelfs maar aan een fatsoenlijke chat, maar na éen regel introductie begon direct weer het spelletje van gekheid begonnen.. Wat ook opvallend was was dat men vaak na een paar dagen weer dezelfde profielen met dezelfde vragen kwamen, alsof men vergeten was dat deze al eerder verzonden waren. Ook bijzonder dat men, nadat ik iemand heel duidelijk had afgewezen en aangegeven geen contact meer te willen, toch botweg doorging met contact zoeken. Het geeft allemaal veel te denken, en ik zou Relatieplanet daarom niet aanraden aan wie een echte betrouwbare datingsite zoekt.

  Man met oprechte bedoelingen (50) 19 maart 2019
 • Leon (26)
  Relatieplanet in gebreke 0 reacties

  Op 15 februari is mijn account verwijderd en is gezegd dat ik met 14 werkdagen het tegoed wat er stond retour zou komen.

  Het is nu 12 maart en heb nog niks retour ontvangen. De afgelopen dagen heb ik meerdere mails gestuurd om een status op te vragen.

  Graag per vandaag een bericht retour met de melding dat per omgaande het tegoed overgemaakt is.

  Indien er geen reactie plaatsvind binnen 24 uur ben ik genoodzaakt om jullie in gebreke te stellen en een juridische procedure op te starten. Dat willen we allebei voorkomen.

  Leon (26) 13 maart 2019
 • Koen (42)
  Goede site met keurige klantenservi... 0 reacties

  Ik ben al heel lang een gebruiker van relatieplanet en dat zal ik ook blijven, tenzij ik iemand vind met wie ik eens relatie wil krijgen zodat ik deze site niet meer nodig heb.
  Wat ik heel goed en belangrijk vind aan deze website is dat de klantenservice hier goed is, er zijn verschillende manier om ze te bereiken en wanneer je ze nodig hebt kom je niet in Een eindeloze wachtrij maar krijg je binnen een paar minuten iemand te spreken en proberen ze je probleem op te lossen.
  Zo hoort het ook en zo zou het overal moeten gaan, maar dat gebeurt helaas niet.

  Koen (42) 9 maart 2019
 • Daan (45)
  Relatieplanet slechte website 2 reacties

  Ik vond relatieplanet helemaal geen goede datingsite toen ik hier een profiel op had, ik vond het zelfs een slechte website en iedereen die mij kent weet dat ik dat niet snel over iets zal zeggen.
  Ik vind het altijd ontzettend zonde dat wanneer je voor iets betaald, dat het dan achteraf een enorme tegenvaller blijkt te zijn.
  Als het een gratis website was geweest dan had ik hier niet eens echt een probleem mee gehad maar voor relatieplanet moet je wel gewoon betalen en dan vind ik dat je hier, in ruil daarvoor, best wat van mag verwachten.

  Daan (45) 11 november 2018

Plaats een review