• Daan (45)
  Relatieplanet slechte website 2 reacties

  Ik vond relatieplanet helemaal geen goede datingsite toen ik hier een profiel op had, ik vond het zelfs een slechte website en iedereen die mij kent weet dat ik dat niet snel over iets zal zeggen.
  Ik vind het altijd ontzettend zonde dat wanneer je voor iets betaald, dat het dan achteraf een enorme tegenvaller blijkt te zijn.
  Als het een gratis website was geweest dan had ik hier niet eens echt een probleem mee gehad maar voor relatieplanet moet je wel gewoon betalen en dan vind ik dat je hier, in ruil daarvoor, best wat van mag verwachten.

  Bezoek Relatieplanet

  Daan (45) 11 november 2018
  • (51)

   Ik heb ook een profiel op relatieplanet, maar ik deel jouw negatieve ervaring met deze website gelukkig niet. Ik vind het eigenlijk best een prima site, maar ik heb dan ook totaal geen ervaring met wat voor datingwebsite dan ook dus ik had vooraf geen flauw idee wat ik ervan mocht verwachten.
   Misschien dat daar het verschil bij ons zit, dat zou natuurlijk kunnen.

   Mark (51) 11 november 2018
  • (42)

   Wat apart dat je zo van mening kunt verschillen met iemand want ik deel deze mening totaal niet.
   Ik vind het een hele goede site en ik snap ook niet zo goed wat er volgens jou dan mis is met deze site maar dat zij dan maar zo.
   Ik ben een hele tevreden gebruiker van de website en dat zal ook zo blijven totdat ik hopelijk snel iemand vind waar ik een leuke relatie mee kan starten.

   Koen (42) 9 maart 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet