• Yannic Besten (34)
  fake accounts op relatieplanet 0 reacties

  Ik begin een beetje moe te worden van de overweldigende hoeveelheid fake accounts die jullie gebruiken.
  Bij deze eis(!) ik de volledige 59,99 € terug, het is jammer dat jullie mij de afgenomen minuten niet kunnen terugbetalen want het is ongelofelijk brutaal zoals jullie mensen aan het lijntje houden. Ik kan genoeg feiten noemen maar jullie weten zelf ook wel dat dit niet klopt, ik ben echt ontzettend benieuwd hoe jullie dit zo lang kunnen volhouden en ik neig om te gaan uitzoeken hoe dit binnen de recht goed te praten valt
  Ik kreeg een paar dagen terug een mailtje dat ik in mijn beschrijving niet mocht neerzetten GEEN INTERESSE IN FAKE ACCOUNTS of iets dergelijks, dat komt omdat jullie weten dat daar geld mee verdient kan worden, werkelijk elke “dame” die ik spreek vraagt kijkt op mijn profiel en dat is het het is ronduit beledigend zoveel als dat voorkomt. Ik heb me (nu voor de 2e keer) bij jullie aangemeld voor een RELATIE, zo heten jullie toch? RELATIEplanet, niet FAKEplanet.nl.
  Het laatste bericht deed de emmer vollopen, een zogenaamd lieve meid die mij om gegevens vraagt uit het niets vraagt en daar over doorgaat, alsof jullie in de gaten hebben dat ik niet gediend ben van de fake profielen, dat is werkelijk ongelofelijk en ik voel mij opgelicht.
  Als jullie mij netjes het gegeven bedrag terugstorten en mijn account inclusief fotos verwijderen dan laat ik het verder gaan en zien jullie mij nooit meer, dat lijkt mij op zn minst op zn plaats. De vorige keer dat ik op jullie website actief was hebben jullie mij en een andere man direct verwijderd nadat wij ons al afvroegen hoe zuiver jullie zijn, toen hebben jullie ook mijn geld teruggegeven, gelukkig bewaar ik al mijn mailtjes.
  Ik heb jullie de voordeel van de twijfel gegeven maar helaas, dit schaad ook nog eens mijn vertrouwen en daar ben ik niet blij mee.
  Ik hoop echt dat jullie mijn toon oppikken want ik ben erg boos over jullie wanpraktijken, het is niet handig om 1 persoon binnen een kleine week zo vaak te benaderen met FAKE profielen en a.u.b ga niet proberen met een uitgebreide e-mail mij ervan te overtuigen dat dit niet het geval is, dat zou een belediging bovenop belediging zijn. Ik snap dat er mensen zijn die of het niet zeker weten of denken laat maar hangen en dat jullie daar nog geld aan verdienen naast de mensen die wel degelijk pakketjes kopen maar niet van mijn geld (en tijd!). Jullie zullen elke dag wel zulke mailtjes binnenkrijgen.. althans dat hoop ik maar anders is jullie gemiddelde klant niet echt de slimste van de klas.
  Graag het geld terug storten, dat zou ik waarderen en dan laat ik dit avontuurtje weer achter me.
  Bij voorbaat dank.

  Gegroet

  Yannic Besten

  Bezoek Relatieplanet

  Yannic Besten (34) 2 juli 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet