• Kobus (66)
  Klantenservice goed 1 reactie

  Een oude man van 66 jaar en dat op een site als deze, zullen veel mensen waarschijnlijk wel denken vrees ik. Maar ook op mijn leeftijd, of misschien wel juist op mijn leeftijd, verlangd een mens naar een metgezel in het leven. Mijn wereldje wordt steeds kleiner en hoe ouder ik word hoe meer ik die vrouw naast me in mijn leven mis. Ik ben inmiddels als 16 jaar weduwe en ik vind het wel een keer tijd worden voor een nieuwe liefde, ik heb lang genoeg verdriet gehad om mijn lieve eerste vrouw, nu tijd voor iets nieuws.

  Maar even over de site, ik snapte hier in het begin helemaal niets van en ik heb dan ook de hulp ingeschakeld van de klantenservice. Die hebben mij zo lief en geduldig geholpen dat het voor mij nu volkomen duidelijk is. Dus ik ben hun hier erg dankbaar voor.

  Bezoek Relatieplanet

  Kobus (66) 22 december 2019
  • (54)

   Dit kan ik alleen maar beamen! Mijn situatie was dan wel wat anders, maar ook ik liep ergens tegen aan en kwam hier zelf niet uit. Dus hops, maar contact opgenomen met de klantenservice en voor ik het wist was alles opgelost. Ze hebben mij echt enorm goed geholpen en gaven mij totaal niet het gevoel dat ik een domme vraag stelde wat ik erg op prijs stelde.

   Bregje (54) 22 december 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet