• Victor (35)
  Andere verwachtingen 0 reacties

  Wanneer ik alle beoordelingen over Relatieplanet lees dan valt het mij op dat veel van de wat oudere mensen die hier op zitten wel goed te spreken zijn over de website en dat veel van de wat jongere mensen die hier op zitten een stuk negatiever zijn. Ik heb mezelf dan in dit geval bij de wat jongere groep ingedeeld, want ik bedoel tot een jaar of 40 en ook ik ben niet heel enthousiast over Relatieplanet.

  Waar zou dat dan aan kunnen liggen vraag ik me af, misschien hebben deze verschillende leeftijdsgroepen wel hele andere verwachtingen van een website als Relatieplanet. Dat denk ik eerlijk gezegd wel, de oudere groep is naar mijn mening vast veel sneller tevreden met wat je allemaal op een website als deze kunt. De jongere groep is meer met de computer opgegroeid en heeft dus steeds hogere verwachtingen en is moeilijker tevreden te stellen.

  Of dit ook echt de reden is weet ik niet, maar dat is wel waar mijn conclusie zo ongeveer op uitkomt. Zelf ben ik ook van mening dat de website te weinig mogelijkheden aanbiedt namelijk en zo zijn er met mij vast nog een heel aantal anderen die dit ook vinden.

  Bezoek Relatieplanet

  Victor (35) 3 augustus 2019


Meer informatie en reviews over Relatieplanet