• Kiki (27)
  vaak negativiteit 2 reacties

  Wanneer mensen het over het sugarwereldje hebben (de baby's, de daddy's en de mommy's) dan wordt er eigenlijk bijna altijd negatief over gesproken. Mensen zeggen dat het gevaarlijk is of dat je eigenlijk gewoon een prostituee bent wanneer je een sugerdaddy hebt, maar nooit worden de positieve kanten hiervan belicht en dat ga ik nu dus doen:

  - Sugardaddy's zijn meestal hele normale en lieve mannen die ook gewoon gezelschap willen hebben van een leuke en lieve vrouw
  - Je hebt er zelf inspraak op, dus als het niet met diegene klikt dan doe je het gewoon niet en dan is er verder niets aan de hand.
  - Je leeft een luxe leven zonder dat je je hier volledig uit de naad hoeft te werken.
  - Het is perfect te combineren met een studie. Overdag ga je naar school en studeer je en daarnaast heb je geen bijbaantje nodig voor in de avond, het enige wat je doet is eens in de zoveel tijd lekker daten met je sugardaddy. Maar dat is eigenlijk net als wanneer je een date met een andere jongen / man hebt.

  Het is niet persé zo dat ik hiermee andere vrouwen wil aansporen om ook dit wereldje in te gaan, maar het is wel zo dat ik het taboe wil doorbreken dat wanneer je hier in deze rangen meedoet dat je dan niet deugt en eigenlijk gewoon een hoer bent. Want dat zie ik absoluut niet op die manier.

  Bezoek RichMeetBeautiful

  Kiki (27) 18 februari 2019
  • (24)

   Go Kiki! Wat een goede tekst en ik kan alleen maar zeggen dat ik het volkomen met je eens ben. Meestal hoor je alleen maar over vrouwen die een sugardaddy hebben en niet over mannen die een sugarmommy hebben. Dat laatste ben ik dus wel en ik kan alles beamen wat Kiki net heeft gezegd, ik studeer bijvoorbeeld ook nog en het is inderdaad de perfecte combinatie. Wat ik mis bij Kiki is eigenlijk hoe ze de website vind, dus dat zal ik even kort omschrijven. Ik vind het een hele goede website, waar je precies kunt aangeven wat je wel en niet zoekt en op deze manier is het vinden van de juiste match een stuk eenvoudiger. Ik gebruik de site met plezier en het heeft zeker effect gehad. Dank daarvoor.

   Danny (24) 18 februari 2019
  • (35)

   Ik ben het wel met je eens en het klopt dat je zelf inspraak hebt in de dingen die je wel en niet wilt doen met deze man. Maar dit vind ik zelf wel altijd spannend want als ik er voor kies om bepaalde dingen niet te willen doen, dan kan dit wel als consequentie hebben dat deze man onze relatie beëindigd en op zoek gaat naar iemand die dit wel wil. En in zo’n geval ben ik mijn stabiliteit op financieel gebied kwijt, dus dat punt vind ik lastig.

   Jill (35) 9 maart 2019


Meer informatie en reviews over RichMeetBeautiful