RichMeetBeautiful
7,6

De datingsite is aan te raden en scoort een voldoende, de waardering staat genoteerd op een 7,6. Het aanbod van leden is degelijk en de datingsite van RichMeetBeautiful is eenvoudig in gebruik te nemen. Bekijk RichMeetBeautiful informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

2 reviews

Bezoek RichMeetBeautiful

https://www.richmeetbeautiful.com/nl/

Ontevreden over RichMeetBeautiful? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 59 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Jill (35)
  Geen echte romantiek 0 reacties

  Ik vind het heel dubbel wat ik hier moet schrijven omdat ik er van overtuigd ben dat websites als deze twee kanten heeft. Ik zal het proberen uit te leggen.
  Zelf kom ik uit een gezin uit een laag milieu, er was niet echt geld om te studeren of iets dergelijks, dus gelijk na de middelbare school ben ik haan werken. Altijd heb ik mijn ambities gehouden en de droom gehad om ee studie te volgen. Tot ik twee jaar geleden over deze wereld hoorde, je gaat met mannen uit en maakt het ze maar het zin en in ruil daarvoor geven zij je geld en betalen ze je studie etc. Ik doe dat nu dus al twee jaar en ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik een manier heb gevonden waarmee ik deze droom uit kan laten komen. Maar aan de andere kant zie ik het gewoon als werk en niet als liefde, want wat je hier hebt is geen echte romantiek. Die mannen zijn ook gewoon op lust en op jongere vrouwen uit, want begrijp me niet verkeerd maar het zijn toch veel oudere mannen die hier zitten. Zodra ik mijn diploma gehaald heb over anderhalf jaar, wil ik dit wereldje ook weer gedag zeggen. Maar tot die tijd, maak ik er gebruik van, met de voor- en nadelen en ben ik er dankbaar voor dat het bestaat.

  Jill (35) 9 maart 2019
 • Kiki (27)
  vaak negativiteit 2 reacties

  Wanneer mensen het over het sugarwereldje hebben (de baby's, de daddy's en de mommy's) dan wordt er eigenlijk bijna altijd negatief over gesproken. Mensen zeggen dat het gevaarlijk is of dat je eigenlijk gewoon een prostituee bent wanneer je een sugerdaddy hebt, maar nooit worden de positieve kanten hiervan belicht en dat ga ik nu dus doen:

  - Sugardaddy's zijn meestal hele normale en lieve mannen die ook gewoon gezelschap willen hebben van een leuke en lieve vrouw
  - Je hebt er zelf inspraak op, dus als het niet met diegene klikt dan doe je het gewoon niet en dan is er verder niets aan de hand.
  - Je leeft een luxe leven zonder dat je je hier volledig uit de naad hoeft te werken.
  - Het is perfect te combineren met een studie. Overdag ga je naar school en studeer je en daarnaast heb je geen bijbaantje nodig voor in de avond, het enige wat je doet is eens in de zoveel tijd lekker daten met je sugardaddy. Maar dat is eigenlijk net als wanneer je een date met een andere jongen / man hebt.

  Het is niet persé zo dat ik hiermee andere vrouwen wil aansporen om ook dit wereldje in te gaan, maar het is wel zo dat ik het taboe wil doorbreken dat wanneer je hier in deze rangen meedoet dat je dan niet deugt en eigenlijk gewoon een hoer bent. Want dat zie ik absoluut niet op die manier.

  Kiki (27) 18 februari 2019

Plaats een review