• Jill (35)
  Geen echte romantiek 1 reactie

  Ik vind het heel dubbel wat ik hier moet schrijven omdat ik er van overtuigd ben dat websites als deze twee kanten heeft. Ik zal het proberen uit te leggen.
  Zelf kom ik uit een gezin uit een laag milieu, er was niet echt geld om te studeren of iets dergelijks, dus gelijk na de middelbare school ben ik haan werken. Altijd heb ik mijn ambities gehouden en de droom gehad om ee studie te volgen. Tot ik twee jaar geleden over deze wereld hoorde, je gaat met mannen uit en maakt het ze maar het zin en in ruil daarvoor geven zij je geld en betalen ze je studie etc. Ik doe dat nu dus al twee jaar en ik ben zo ontzettend dankbaar dat ik een manier heb gevonden waarmee ik deze droom uit kan laten komen. Maar aan de andere kant zie ik het gewoon als werk en niet als liefde, want wat je hier hebt is geen echte romantiek. Die mannen zijn ook gewoon op lust en op jongere vrouwen uit, want begrijp me niet verkeerd maar het zijn toch veel oudere mannen die hier zitten. Zodra ik mijn diploma gehaald heb over anderhalf jaar, wil ik dit wereldje ook weer gedag zeggen. Maar tot die tijd, maak ik er gebruik van, met de voor- en nadelen en ben ik er dankbaar voor dat het bestaat.

  Bezoek RichMeetBeautiful

  Jill (35) 9 maart 2019
  • (50)

   Ik snap dat het vervelend is om in een laag milieu op te groeien en dat het dan heel aantrekkelijk kan lijken om met een man te daten die veel geld heeft en je alles kan geven wat je hartje begeerd. En natuurlijk is dat ergens ook heel fijn, maar je moet je dan wel realiseren dat je met zo iemand nooit ware liefde zult ervaren en dat lijkt me toch belangrijker dan al dat geld van die man. Zelf ben ik een man met veel geld, maar dit geld zou ik zo opgeven voor een levenslange relatie met de vrouw van mijn dromen. Ik ben niet iemand die alleen maar om geld geeft, ik ben een harde werker en dat is ook de enige reden dat ik zo'n vermogen heb opgebouwd.

   Dennis (50) 2 mei 2019


Meer informatie en reviews over RichMeetBeautiful