• Lars (43)
  Handig als je van sportief houdt 2 reacties

  Voor mij hoeft dit niet perse, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je van sportieve vrouwen houdt dat een website als deze heel handig kan zijn. Maar wanneer zoiets als sporten zo belangrijk is in een relatie dan ben je in mijn ogen wel een klein beetje oppervlakkig, want het lijkt me dat er toch andere dingen zijn die er meer toe doen dan het sporten. Waarschijnlijk zien de mensen die op deze site zitten er de dan wel lekker sportief en afgetraind uit, dat is altijd een positief iets vind ik, maar ik ben ook sterk van mening dat je hier niet in door moet slaan. Zowel mannen als vrouwen moeten niet veranderen in bodybuilders, dat vind ik in elk geval niet bijzonder aantrekkelijk. En daarbij vind ik het ook belangrijk dat een vrouw af en toe een keer van lekker eten kan genieten, zonder dat ze in haar hoofd meteen weer bezig is met het verbranden van de calorieën hiervan.

  Bezoek Runnersdate

  Lars (43) 21 februari 2019
  • (36)

   Ergens snap ik wel wat je zegt en dat je bang bent dat hier in doorgeslagen wordt, ik ken ook een aantal mensen waarvan ik dit oprecht vindt. Maar toch ben ik wel te spreken over deze website, omdat ik vind dat zowel mannen als vrouwen goed voor zichzelf moeten zorgen. Fysiek en mentaal is in mijn ogen even belangrijk, dus dan is het sporten in dit geval van groot belang. Dat is de reden dat ik er voor heb gekozen om op Runnersdate op zoek te gaan naar een leuke date voor mij.

   Lisa (36) 21 februari 2019
  • (40)

   Hier ben ik het volledig mee eens, wanneer een relatie bij jou staat of valt met het feit dat de andere persoon wel of niet sportief genoeg is, dan zit er iets niet helemaal goed. En natuurlijk vind ik het ook belangrijk dat een vrouw goed voor zichzelf zorgt, maar dat bedoel ik in alle opzichten, zowel mentaal als met haar fysieke gezondheid. Toch is sporten voor mij geen deal breker op relationeel gebied.

   Pieterm (40) 3 maart 2019


Meer informatie en reviews over Runnersdate