Reviews (3)

 • Evelien (33)
  Goedkoop en leuke events 0 reacties

  Ik ben een groot voorstander van dit hele idee, ik ben zelf ook een fanatieke hardloopfanaat en ik zou het erg leuk vinden om een man te vinden die deze passie met mij deelt.
  Voor slechts 2,49 euro per maand ben je hier al fullmember en geloof me, zo goedkoop als hier dat vind je op geen enkele andere datingsite.
  Ik heb het geprobeerd te vinden en er zijn een aantal gratis datingsites maar daar kun je beter je aandacht niet aan besteden want die werken toch niet.
  Ook wordt hier eens in de zoveel tijd een event georganiseerd en ben laatst naar zo'n event toe geweest en ik moet zeggen dat ik het oprecht heel erg leuk vond.
  Daar heb je dus allemaal mensen die ook op deze website zitten en dus automatisch die hardlooppassie met je delen en zo heb je ook altijd een onderwerp om over te praten als het gesprek even stil valt.
  Ik vind het echt een hele goede site en ik hoop snel iemand te vinden die mij even leuk vind als dat hij hardlopen vind hahaha

  Evelien (33) 2 mei 2019
 • Pieterm (40)
  Ze bedenken ook steeds meer 2 reacties

  De mensen van tegenwoordig bedenken het ook steeds gekker, je hebt nu dus zelfs al een online datingsite die speciaal gemaakt is voor mensen die aan hardlopen doen en zodat je hier een hardloopmaatje kunt vinden.
  Maar als er iets is wat ik niet belangrijk vind bij een vrouw is of ze wel of niet van hardlopen houdt omdat ik dat toevallig wel graag doe.
  Wat mij part doet ze aan tennis of aan zumba, dat interesseert mij echt niet, dus een site als runnersdate is totaal niet aan mij besteed.
  Natuurlijk vind ik het niet erg als de vrouw ook graag hardloopt, maar ik ben sowieso niet iemand die graag samen met anderen gaat lopen omdat ik het niet fijn vind om mijn tempo aan iemand anders te moeten aanpassen.

  Pieterm (40) 3 maart 2019
 • Lars (43)
  Handig als je van sportief houdt 2 reacties

  Voor mij hoeft dit niet perse, maar ik kan me voorstellen dat wanneer je van sportieve vrouwen houdt dat een website als deze heel handig kan zijn. Maar wanneer zoiets als sporten zo belangrijk is in een relatie dan ben je in mijn ogen wel een klein beetje oppervlakkig, want het lijkt me dat er toch andere dingen zijn die er meer toe doen dan het sporten. Waarschijnlijk zien de mensen die op deze site zitten er de dan wel lekker sportief en afgetraind uit, dat is altijd een positief iets vind ik, maar ik ben ook sterk van mening dat je hier niet in door moet slaan. Zowel mannen als vrouwen moeten niet veranderen in bodybuilders, dat vind ik in elk geval niet bijzonder aantrekkelijk. En daarbij vind ik het ook belangrijk dat een vrouw af en toe een keer van lekker eten kan genieten, zonder dat ze in haar hoofd meteen weer bezig is met het verbranden van de calorieën hiervan.

  Lars (43) 21 februari 2019