• Pieterm (40)
  Ze bedenken ook steeds meer 2 reacties

  De mensen van tegenwoordig bedenken het ook steeds gekker, je hebt nu dus zelfs al een online datingsite die speciaal gemaakt is voor mensen die aan hardlopen doen en zodat je hier een hardloopmaatje kunt vinden.
  Maar als er iets is wat ik niet belangrijk vind bij een vrouw is of ze wel of niet van hardlopen houdt omdat ik dat toevallig wel graag doe.
  Wat mij part doet ze aan tennis of aan zumba, dat interesseert mij echt niet, dus een site als runnersdate is totaal niet aan mij besteed.
  Natuurlijk vind ik het niet erg als de vrouw ook graag hardloopt, maar ik ben sowieso niet iemand die graag samen met anderen gaat lopen omdat ik het niet fijn vind om mijn tempo aan iemand anders te moeten aanpassen.

  Bezoek Runnersdate

  Pieterm (40) 3 maart 2019
  • (33)

   Wat jammer dat er altijd mensen zijn die weer zo negatief moeten doen en toch weer proberen de pret te bederven voor andere mensen.
   Dat het voor jou misschien niet is weg gelegd dat betekent nog niet dat het meteen een slechte website voor iedereen hoeft te zijn.
   Voor mensen als ik en ik denk heel veel mensen met mij is dit een hele goede site.
   En naast de reden van de site heeft het nog veel meer positieve punten, zoals bijvoorbeeld de lage prijs van de site.

   Evelien (33) 2 mei 2019
  • (22)

   Laat je niet bedonderen. 1 dag betaald lid geweest (eigenlijk voor 30 dagen) zonder pardon van de site verwijdert.. De reden? Omdat ik het vermoede had dat ik met een nep profiel aan het praten was, en opeens zei die persoon in kwestie dat ik de oplichter was?! Kort daarna van de site verwijdert en zonder pardon verbannen voor de klantenservice. Voor de mannen en vrouwen die wel succes hebben gevonden via deze site een dikke duim maar ik verbrand me geld nog liever..

   Sander (22) 3 mei 2019


Meer informatie en reviews over Runnersdate