• Jan (56)
  Leven in de brouwerij 2 reacties

  Secondlove heeft bij mij zeker voor leven in de brouwerij gezorgd, ik was de laatste tijd zo op automatische piloot aan het leven. Zowel in mijn sociale leven en op mijn werk als in mijn liefdesleven thuis, er zat totaal geen spanning meer bij. Zo erg zelfs dat ik me serieus heb afgevraagd of ik wel zo verder wilde of dat er iets moest veranderen.

  Toen zag ik Secondlove en ik hoorde dat je hier mensen op kon ontmoeten als je wat spanning wilde of desnoods een affaire. Nu hoeft het van mij niet perse zo ver te gaan dat ik de persoon in kwestie ook daadwerkelijk wil gaan ontmoeten in motels etcetera om een echte affaire aan te gaan, maar het hele stiekeme gedoe zorgde er voor mij wel voor dat de sleur werd doorbroken. Zelfs mijn vrouw zij laatst tegen me dat ik weer veel opgewekter ben dan dat ik voorheen was.

  Nu moet ze er alleen niet achter komen wat de reden van mijn opgewektheid is. Aan de andere kant heeft het dus wel iets goeds gedaan, ook in mijn relatie en het is niet zo dat ik ook echt vreemd ga, ik chat alleen met andere vrouwen maar ik doe tot op heden nog niets met hen.

  Bezoek Secondlove

  Jan (56) 13 januari 2019
  • (56)

   Dit is dis precies wat ik bedoel, wat ben jij voor vieze kwal dat je hier lekker op zoek gaat naar andere vrouwen terwijl je thuis een lieve vrouw hebt die waarschijnlijk alles voor je over heeft.
   Waarom hou je totaal geen rekening met haar gevoelens? Ik vind het werkelijk zielig, en dat noemt zich een man? In mijn ogen niet!

   Laura (56) 26 januari 2019
  • (61)

   De reden dat ik een second love zoek is dat mijn vrouw al jaren geen behoefte meer heeft aan sex door verschillende lichamelijke omstandigheden. Wanneer ik over een sensuele relatie met een andere vrouw begin heeft ze wel begrip maar neemt de jaloezie de overhand. Als ik het stiekeme zou doen is iedereen tevreden en kan ik mijn huwelijk in stand houden. Ik hou namelijk nog zielsveel van haar maar heb af en toe sex hard nodig.

   Ton (61) 22 november 2020


Meer informatie en reviews over Secondlove