• Mitchel (46)
  Schuldgevoel 1 reactie

  Ik heb een tijd lang in een ongelukkige relatie gezeten en daardoor dacht ik dat een website als secondlove voor mij de perfecte oplossing zou zijn.
  Niets bleek helaas minder waar, want mijn relatie is hierdoor alsnog geëindigd.
  Ik kreeg zo’n last van een enorm schuldgevoel omdat ik toch het gevoel had dat ik hier vreemd ging, dat ik mijn vriendin alles eerlijk heb opgebiecht.
  Zij was hier zo kwaad over, dat dit uiteindelijk de druppel was en dat we samen hebben besloten om een punt achter onze relatie te zetten.
  Dus voor veel mensen zal dit best goed uitpakken, maar voor mij is dit in een groot drama geëindigd.

  Bezoek Secondlove

  Mitchel (46) 9 juli 2019
  • (33)

   Als je de fout maakt om een keer vreemd te gaan of in jouw geval niet eens vreemd gaan, maar wel het idee hebben en dat het zo voelt, neem van mij aan dan kun je dit het beste niet aan je vrouw/vriendin vertellen.
   Waarom zou je iemand onnodig pijn doen of kwetsen, terwijl je hun er verder niet mee helpt.
   Jij hebt de fout gemaakt en jij moet er dan mee leren leven, als dat lukt heb je geluk en zo niet dan moet je de relatie beëindigen, maar val je partner hier in ieder geval niet mee lastig want die heeft er in geen enkel geval iets aan.
   Het beste kun je natuurlijk gewoon niet vreemdgaan, dan zit je niet met dit hele dilemma, maar zo wel volg dan in het vervolg alsjeblieft mijn advies op, want een vrouw zegt toch nooit, oke lieverd geeft niet, zand er over en door...

   Marlin (33) 27 juli 2019


Meer informatie en reviews over Secondlove