• Moreno (61)
  luilekkerland voor vrouwen 0 reacties

  Second Love e.a. gelijknamige datingsites zijn vooral een lui-lekker-land voor vrouwen van boven de vijftig jaar. Ongegeneerd, achteroverleunend genieten van mannen die, als krolse katten, op jouw oproep reageren. Vrijwel elke dag vrije keuze uit een vijftigtal mannen, die twintig- en zelfs dertig jaar jonger zijn.
  Samen met buurtjes en vriendinnen lach je tranen om die hijgende mannen die serieuze pogingen wagen jou te versieren. Dit alles overtreft al jouw dromen, zonder dat het jou ook maar één cent kost.
  Mannen daarentegen, in het bijzonder, van dezelfde leeftijd hebben geen schijn van kans. Die betalen € 75.- per maand, zijn verplicht hun foto openbaar te maken. Met alle risico’s van dien. Worden afgewimpeld met: geen interesse - je bent te oud - je woont te ver weg en zo meer.
  Opmerkelijk is dat SL voor vrouwen een firewall heeft ingebouwd die vooraf de mannen afweert die niet in het plaatje passen. Meer dan 30% van de vrouwen is allleenstaand en zoeken via deze site een serieuze relatie. (da’s lekker voordelig). 10% houdt je dagen, zo niet weken aan het lijntje met oeverloos chatten.
  2% maakt een afspraak en komt niet opdagen. 58% reageert niet of nooit.
  Kortom, 50-plusser mannen hebben net zoveel geluk als een kalkoen met de Kerst.

  Bezoek Secondlove

  Moreno (61) 8 augustus 2022


Meer informatie en reviews over Secondlove