• Guido (44)
  Tesamen eerlijk 2 reacties

  Wat ik heel erg prettig vind aan de website tesamen is dat ze eerlijk zijn. Er wordt aangegeven dat 65 procent van de leden met zekerheid zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Die andere 35 procent hoeven dus niet perse vals te zijn, maar ze weten het ook niet zeker. Op iedere datingsite is dit zo, maar geen enkele datingsite komt er zo open en eerlijk voor uit wat de cijfers hier in zijn en dat ze het soms ook gewoon niet weten. Ik heb liever dat ze hier eerlijk over zijn en dat de cijfers dan wat minder hoog zijn, dan dat er over gelogen wordt en er zo onschuldige mensen in bedrog tuinen van mensen die hier misbruik van maken. Verder is de site als alle andere datingsites, ik vind het een goede site.

  Bezoek Tesamen

  Guido (44) 18 februari 2019
  • (42)

   Het klopt wat Guido aangeeft, op alle online datingsites zitten mensen die een nepprofiel aanmaken. Dat houdt in dat ze zich anders voordoen dan ze daadwerkelijk zijn, dit kan in leeftijd zijn en soms zelfs in geslacht. Vaak kloppen ook de foto's van het profiel in dit geval niet (bijna altijd). Ik ben hier zelf een keer ingetrapt, je voelt je dan achteraf heel erg naïef en dom maar als je er over nadenkt ben jij niet degene die naïef en dom is, maar is die andere persoon gewoon degene die enorm fout zit.

   Nicol (42) 18 februari 2019
  • (45)

   Het klopt wel dat deze site hier eerlijk voor uit komt, maar als je een beetje realistisch bent en je eigen hersenen een klein beetje aan het werk zet, dan weet je dat dit op iedere website wel ongeveer de statistieken zullen zijn naar mijn verwachting. Toch begrijp ik dat je het kunt waarderen dat het er hier bij vermeld staat, want andere sites weten dit best, maar verzwijgen dit feit natuurlijk omdat dit niet heel positief over komt op (potentiële) leden van de site.

   Harry (45) 3 maart 2019


Meer informatie en reviews over Tesamen