Reviews (4)

 • Pjotr (35)
  Tesamen voor ouderen 0 reacties

  Het hele idee achter de oprichting van tesamen sprak mij erg aan en daarom heb ik ook besloten mij hier op aan te melden.
  Maar eenmaal aangemeld kwam ik er achter dat tesamen bijna alleen maar ouderen op de website heeft zitten.
  Volgens mij is het niet zo dat het een speciale website voor ouderen is maar toch Zoë je deze leeftijdscategorie hier wel grotendeels.
  Ik gok dat de mensen van mijn leeftijd meer op booty call sites zitten dan op echte dating sites maar aan dat soort sites heb ik totaal geen behoefte.
  Ik vind tesamen echt een hele mooie site maar ik vind het wel heel erg jammer dat er haast geen mensen van mijn leeftijd hier op zitten en al helemaal geen vrouwen.

  Pjotr (35) 7 juni 2019
 • Bianca (53)
  eerlijke mensen 0 reacties

  Wat ik mooi vind aan tesamen is dat het van een getrouwd stel is en dat het volgens mij gewoon eerlijke mensen zijn die echt graag willen dat iedereen zijn of haar grote liefde tegen komt en hier graag bij willen helpen.
  Veel andere online datingwebsites vind ik altijd erg op het geld gericht of anders in ieder geval op de bedprestaties gericht, in plaats van dat het om het vinden van de juiste persoon voor een langdurige relatie.
  Voor mij is het heel belangrijk dat de mannen die hier op zitten ook op zoek zijn naar een relatie en zich hier ook voor in willen en durven zetten.
  Een echte macho man die het alleen maar om het bed gebeuren draait, daar zit ik totaal niet op te wachten en ook niet iemand die hier alleen maar grootspraak over heeft.
  Ik heb helaas te vaak op andere online datingsites meegemaakt dat mannen schijnbaar het idee hebben dat het stoer is om daar over op te scheppen of zelfs rare naakt foto's van zichzelf te sturen, dat is niet aan mij besteed.
  En hier gaat het er veel serieuzer aan toe en dat begint allemaal bij de oprichters hiervan en dat is iets wat mij hier ontzettend aanspreekt.

  Bianca (53) 2 mei 2019
 • Harry (45)
  Saaie website 1 reactie

  Tesamen is een hele 'normale' datingsite, eigenlijk vind ik het een beetje zo'n dertien in een dozijn type en dat vind ik persoonlijk erg jammer.
  Ik ben iemand die het wel kan waarderen als iets een keer een beetje anders dan anders gaat of wanneer iemand een risico durft te nemen.
  Dat vind ik bij vrouwen bijvoorbeeld ook erg aantrekkelijk, iemand die iets bijzonders heeft en die niet altijd maar thuis zit te breien en te haken (bij wijze van spreken natuurlijk).
  Tesamen doet helaas niets van dit alles, ik zie alleen de normale dingen die je op bijna iedere website voor dating wel hebt zonder wat voor bijzonderheden of special effects dan ook.
  Het had van mij wel een stukje spannender gemogen hier.

  Harry (45) 3 maart 2019
 • Guido (44)
  Tesamen eerlijk 2 reacties

  Wat ik heel erg prettig vind aan de website tesamen is dat ze eerlijk zijn. Er wordt aangegeven dat 65 procent van de leden met zekerheid zijn wie ze zeggen dat ze zijn. Die andere 35 procent hoeven dus niet perse vals te zijn, maar ze weten het ook niet zeker. Op iedere datingsite is dit zo, maar geen enkele datingsite komt er zo open en eerlijk voor uit wat de cijfers hier in zijn en dat ze het soms ook gewoon niet weten. Ik heb liever dat ze hier eerlijk over zijn en dat de cijfers dan wat minder hoog zijn, dan dat er over gelogen wordt en er zo onschuldige mensen in bedrog tuinen van mensen die hier misbruik van maken. Verder is de site als alle andere datingsites, ik vind het een goede site.

  Guido (44) 18 februari 2019