• Harry (45)
  Saaie website 1 reactie

  Tesamen is een hele 'normale' datingsite, eigenlijk vind ik het een beetje zo'n dertien in een dozijn type en dat vind ik persoonlijk erg jammer.
  Ik ben iemand die het wel kan waarderen als iets een keer een beetje anders dan anders gaat of wanneer iemand een risico durft te nemen.
  Dat vind ik bij vrouwen bijvoorbeeld ook erg aantrekkelijk, iemand die iets bijzonders heeft en die niet altijd maar thuis zit te breien en te haken (bij wijze van spreken natuurlijk).
  Tesamen doet helaas niets van dit alles, ik zie alleen de normale dingen die je op bijna iedere website voor dating wel hebt zonder wat voor bijzonderheden of special effects dan ook.
  Het had van mij wel een stukje spannender gemogen hier.

  Bezoek Tesamen

  Harry (45) 3 maart 2019
  • (53)

   Ik vind Tesamen helemaal geen standaard datingwebsite, ik vind dit één van de weinige online datingsites die ook echt om het daten en om het vinden van een relatie gaat.
   Terwijl het hele idee van een online datingsite toch het vinden van een date zou moeten zijn lijkt me en dat dit dan uitdraait op een relatie.
   Toch had ik dit mis en gaat het op vele andere online datingsites om hele andere resultaten, dit kan sex gerelateerd zijn of anders om de portemonnee en daar ben ik het in beide gevallen niet mee eens.

   Bianca (53) 2 mei 2019


Meer informatie en reviews over Tesamen