• Bianca (53)
  eerlijke mensen 0 reacties

  Wat ik mooi vind aan tesamen is dat het van een getrouwd stel is en dat het volgens mij gewoon eerlijke mensen zijn die echt graag willen dat iedereen zijn of haar grote liefde tegen komt en hier graag bij willen helpen.
  Veel andere online datingwebsites vind ik altijd erg op het geld gericht of anders in ieder geval op de bedprestaties gericht, in plaats van dat het om het vinden van de juiste persoon voor een langdurige relatie.
  Voor mij is het heel belangrijk dat de mannen die hier op zitten ook op zoek zijn naar een relatie en zich hier ook voor in willen en durven zetten.
  Een echte macho man die het alleen maar om het bed gebeuren draait, daar zit ik totaal niet op te wachten en ook niet iemand die hier alleen maar grootspraak over heeft.
  Ik heb helaas te vaak op andere online datingsites meegemaakt dat mannen schijnbaar het idee hebben dat het stoer is om daar over op te scheppen of zelfs rare naakt foto's van zichzelf te sturen, dat is niet aan mij besteed.
  En hier gaat het er veel serieuzer aan toe en dat begint allemaal bij de oprichters hiervan en dat is iets wat mij hier ontzettend aanspreekt.

  Bezoek Tesamen

  Bianca (53) 2 mei 2019


Meer informatie en reviews over Tesamen