• Nico (46)
  Weinig informatie 1 reactie

  Wanneer je naar deze website gaat, dan kun je maar weinig informatie vinden over hoe het allemaal in zijn werk gaat daar.
  Ik snap dat jullie dan denken van waarom heb je op een webcamsex site in vredesnaam informatie nodig en zo bedoel ik het ook niet perse, maar ik vind het altijd wel fijn om me een beetje in te lezen over hoe het in zijn werk gaat en dergelijke.
  Hier moet je je eigenlijk gewoon aanmelden en daarna ervaar je dan pas hoe het moet en wat je er allemaal kunt doen, dit vind ik niet de goede volgorde.
  Want wanneer het je niet bevalt, dan heb je een probleem en zit je er toch een langere tijd aan vast.
  Dus naar mijn mening had dit zeker andersom gemoeten als ze het netjes hadden willen regelen.
  Verder vind ik het een mooie website en de dames die hier op zitten daar zul je mij absoluut niet over horen klagen.

  Bezoek Thuis

  Nico (46) 22 april 2019
  • (30)

   Lees je maar niet te veel in Nico, als je dat nog niet gedaan had ten minste en ga maar mooi op zoek naar een andere website.
   Neem van mij aan dat je hier niet op wilt zitten, want de kans dat je hier iets vindt waar je naar op zoek bent is heel erg klein.
   Ik schrok toen ik zag wat voor vrouwen hier op deze site zitten, dat zijn niet de vrouwen waar je over fantaseert en natte dromen over hebt.
   Dat zijn de vrouwen waaraan je denkt als je denkt aan sex met je oude buurvrouw of iets in die richting, in ieder geval is het geen fijne gedachte.

   Jelmer (30) 24 juli 2019


Meer informatie en reviews over Thuis