Thuis
6,9

4 reviews
Informatie over en rondom Thuis. Thuis behaalt een 6,9 als rapportcijfer. Dit omdat de datingsite makkelijk te gebruiken is, de klantenservice goed bereikbaar is en de website betrouwbaar is bevonden. Lees hier reviews, klachten en vergelijk het met andere datingsites.
Ontevreden over Thuis? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (4)

 • Jelmer (30)
  Vies 0 reacties

  Ik dacht altijd dat dit soort websites leuk en heet zouden zijn en dat er eigenlijk altijd mooie en sexy dames op zouden zitten.
  Dat is op deze website dus even niet zo, de meeste vrouwen die hier op zitten vind ik eerlijk gezegd behoorlijk vies.
  Het zijn vaak oudere vrouwen in een verzakt lief die schijnbaar niet genoeg mannelijke aandacht krijgen in het echt en het daarom maar hier zoeken ofzo, maar dat doet mij dan weer pijn aan mijn ogen want dat zijn nu niet bepaald de sexy vrouwen waar ik graag naar kijk.
  Er zitten wel uitzonderingen tussen die wel mooi zijn en ook wel jonge dames, maar dat is wel een grote minderheid in vergelijking met de oudere/vieze vrouwen die hier op te vinden zijn.
  Ik zou niemand aanraden om hier op te gaan, tenzij je hier van houdt maar dat kan ik me niet voorstellen.

  Jelmer (30) 24 juli 2019
 • Nico (46)
  Weinig informatie 1 reactie

  Wanneer je naar deze website gaat, dan kun je maar weinig informatie vinden over hoe het allemaal in zijn werk gaat daar.
  Ik snap dat jullie dan denken van waarom heb je op een webcamsex site in vredesnaam informatie nodig en zo bedoel ik het ook niet perse, maar ik vind het altijd wel fijn om me een beetje in te lezen over hoe het in zijn werk gaat en dergelijke.
  Hier moet je je eigenlijk gewoon aanmelden en daarna ervaar je dan pas hoe het moet en wat je er allemaal kunt doen, dit vind ik niet de goede volgorde.
  Want wanneer het je niet bevalt, dan heb je een probleem en zit je er toch een langere tijd aan vast.
  Dus naar mijn mening had dit zeker andersom gemoeten als ze het netjes hadden willen regelen.
  Verder vind ik het een mooie website en de dames die hier op zitten daar zul je mij absoluut niet over horen klagen.

  Nico (46) 22 april 2019
 • Bert (50)
  Geen date 1 reactie

  Wanneer je een echte date wilt hebben met een vrouw dan moet je niet op thuis gaan zoeken, want een date is wel het laatste wat je hier vind.
  Je kunt heel veel geld betalen en ook heel veel naakte vrouwen zien, wat ik dan wel weer mooi vind.
  Maar een date vinden dat gaat je hier niet lukken.
  Ik heb het heel vaak geprobeerd, maar iedere keer opnieuw werd ik weer glashard afgewezen en vroegen ze me om geld.
  Ik kwam er al heel snel achter dat de vrouwen die hier op zitten dit niet doen omdat ze het nou zo leuk vinden, maar meer omdat ze het echt als hun baan beschouwen.

  Bert (50) 20 januari 2019
 • Willem (58)
  Thuis goede site 2 reacties

  Thuis is een hele goede site vind ik, omdat er echte en eerlijke vrouwen op zitten die het heel realistisch maken. Nu weet ik wel dat online dating en sex sites nooit helemaal realistisch zijn, maar de vrouwen die hier op zitten zien er niet allemaal uit als porno actrices maar gewoon als normale vrouwen en dat vind ik heel erg fijn. Het zijn verder ook hele lieve vrouwen waar je hele leuk mee kunt praten en je hoeft het dus niet perse oaltijd over sex te hebben. Het kost wel wat maar dan heb je ook wel wat in dit geval vind ik. Ik ben een tevreden klant hier.

  Willem (58) 25 november 2018