• Willem (58)
  Thuis goede site 2 reacties

  Thuis is een hele goede site vind ik, omdat er echte en eerlijke vrouwen op zitten die het heel realistisch maken. Nu weet ik wel dat online dating en sex sites nooit helemaal realistisch zijn, maar de vrouwen die hier op zitten zien er niet allemaal uit als porno actrices maar gewoon als normale vrouwen en dat vind ik heel erg fijn. Het zijn verder ook hele lieve vrouwen waar je hele leuk mee kunt praten en je hoeft het dus niet perse oaltijd over sex te hebben. Het kost wel wat maar dan heb je ook wel wat in dit geval vind ik. Ik ben een tevreden klant hier.

  Bezoek Thuis

  Willem (58) 25 november 2018
  • (50)

   Ik vind Thuis ook een super geile site. Ik zit hier minimaal een aantal keer per week om me even te ontladen bij alle sexy vrouwen die hier op zitten. Ik heb een aantal vrouwen waar ik standaard mee chat hier, dat vind ik heel erg fijn. Zo heb ik toch een beetje het idee dat ik een band met hen opbouw, ook al weet ik best dat zij het voor het geld doen. Toch doen ze altijd erg aardig en zijn ze altijd begripvol, ook als je het een keer gewoon over je werkdag wilt hebben. Ik denk eigenlijk dat het voor hen wel een keer fijn is als het een keer niet alleen over sex gaat maar ook over de dagelijkse dingen uit het leven.

   Piet (50) 25 november 2018
  • (50)

   Het zijn ook allemaal hartstikke leuke vrouwen die hier op zitten, ik zou gek staan te kijken als ik ineens mijn buurvrouw er tussen zou zien zitten maar oké. Alleen wat ik wel probeer duidelijk te maken is dat de vrouwen die dit doen, het voornamelijk doen voor het geld. Niets meer en niets minder. En voor de spanning misschien ook wel een beetje, hier zou ik me wel iets bij voor kunnen stellen.

   Bert (50) 20 januari 2019


Meer informatie en reviews over Thuis