• Jasmijn (35)
  Twoo slecht 1 reactie

  Ik vind twoo heel slecht en dan bedoel ik slecht in de goede zin van het woord, want ik vind het heerlijk dat het er op twoo zo stout aan toe gaat.
  Ik had nooit verwacht dat ik wel op het kinky gebeuren zou kicken maar ik ben er op twoo achter gekomen dat dit toch wel bij mij past en dat ik ook niet meer zonder zou willen.
  De mannen die hier zitten geven me altijd een heerlijk gevoel over mijzelf terwijl ik in het dagelijks leven best een verlegen en stille vrouw ben.
  Hier is dat niet zo, dan komt er een soort alter ego tevoorschijn die het van mij over neemt en aan het verleiden slaat!
  Dus ik geef wel aan dat ik twoo slecht vind kaar dat is dus niet in de negatieve zin van het woord.

  Bezoek Twoo

  Jasmijn (35) 20 juli 2019
  • (50)

   Als je Twoo al spannend en kinky vindt, dan ben je in mijn ogen weinig spanning in een relatie gewend, maar als dit voor jou werkt dan ben ik natuurlijk erg blij voor je.
   Als je merkt dat het echt in jouw straatje past die spanning, dan zijn er heel veel andere sites die jij ook leuk zal gaan vinden, maar die kan je wel vinden op google als je die woorden in de zoekfunctie invult.
   Aan jou natuurlijk de keus of je hier ook wat mee gaat doen, maar het is slechts een tip van mijn kant.
   Ik ben zelf geen liefhebber van twoo, de reden hiervan heb ik al eerder uitgelegd, maar er zijn zoveel dating websites op de markt op dit moment dat het mij vast geen moeite gaat kosten om een andere website te vinden.
   Eentje die mij beter zal gaan bevallen dan deze, maar ik wens jou natuurlijk het allerbeste hier.

   Niek (50) 26 juli 2019


Meer informatie en reviews over Twoo