Twoo
7,4

8 reviews

Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Twoo er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,4 als cijfer te geven. Bekijk Twoo informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.

Ontevreden over Twoo? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (8)

 • Tedje (48)
  Oplichtingssite Twoo 1 reactie

  Deze 'datingapp' is rijp om onderzocht te worden door ACM, oplichters zijn het! Dit soort apps en sites moeten keihard aangepakt worden en je moet gewoon aangifte doen bij Authoriteit Consument en Markt

  Tedje (48) 5 april 2021
 • David (32)
  SLECHT 0 reacties

  Ben je geïnteresseerd in nepprofielen en ongelukkige mensen? Dan moet je op twoo.com zijn.

  op twoo.com moet je je zowel zorgen maken over je privacy als over de profielen die je tegenkomt.

  David (32) 4 april 2021
 • Niek (50)
  Matige website 0 reacties

  Ik vind twoo maar een matige website, het doet er naar eigen zeggen veel aan om nepleden tegen te gaan en ik denk dat dat wel iets is wat veel mensen over de streep trekt om zich hier aan te melden.
  Want de rest van de website ziet er niet bepaald appetijtelijk uit en ondanks dat zitten er toch wel wat leden hier op, dus ik denk dat dat komt omdat die mensen hiervoor kozen omdat het anti nepleden is, dat gaf voor mij ook de doorslag.
  Daarna is het natuurlijk maar afwachten of dit ook echt zo goed werkt en dat er daadwerkelijk geen nepleden op zitten, maar dat is iets waar je waarschijnlijk nooit achter zult komen.
  Maar ondanks dit voordeel aan de website vind ik het verder een hele matige site en ik heb onderzoek gedaan, maar er zijn veel meer sites die een systeem hebben tegen nepleden.
  Dus één ding weet ik wel en dat is dat ik mijn lidmaatschap hier af laat lopen en deze niet meer ga verlengen, ik wil eerst op een andere site kijken of dat beter bevalt want daar ga ik ergens wel van uit.

  Niek (50) 26 juli 2019
 • Jasmijn (35)
  Twoo slecht 1 reactie

  Ik vind twoo heel slecht en dan bedoel ik slecht in de goede zin van het woord, want ik vind het heerlijk dat het er op twoo zo stout aan toe gaat.
  Ik had nooit verwacht dat ik wel op het kinky gebeuren zou kicken maar ik ben er op twoo achter gekomen dat dit toch wel bij mij past en dat ik ook niet meer zonder zou willen.
  De mannen die hier zitten geven me altijd een heerlijk gevoel over mijzelf terwijl ik in het dagelijks leven best een verlegen en stille vrouw ben.
  Hier is dat niet zo, dan komt er een soort alter ego tevoorschijn die het van mij over neemt en aan het verleiden slaat!
  Dus ik geef wel aan dat ik twoo slecht vind kaar dat is dus niet in de negatieve zin van het woord.

  Jasmijn (35) 20 juli 2019
 • Edje (33)
  recensie twoo 0 reacties

  hallo mensen,

  mijn naam op de website van twoo is lennie.

  ik heb de proef op de som genomen en mijn profiel aangemaakt en een maandabonnement afgesloten.
  helaas geloof ik niet in de echtheid van de profielen.
  ik ben geen onzeker persoon en twijfel ook niet over mijn voorkomen maar na eerst een paar profielen te hebben gelezen en daar op gereageerd te hebben kreeg ik argwaan omdat er wel heeeeeel veel mooie profielen op staan.

  ik heb gisteravond elke keer als er een profiel online kwam eenzelfde bericht gestuurd.
  totaal geen reactie.
  wel kreeg ik drie keer een vaag bericht van vrouwen die niet online waren of niet op mijn profiel waren geweest.
  als ik antwoordde kreeg ik een nog vager antwoord terug.

  dit is voor mij voldoende bewijs en irritatie om vast te stellen dat deze site verkoopt wat het aanbied en ik zou ook graag mijn maand bedrag terug krijgen en mijn profiel er na verwijderen.

  graag hoor ik van u/jullie wat jullie hier mee kunnen.

  mvg.

  Edje (33) 23 december 2018
 • Matthijs (21)
  is scam 1 reactie

  Ik kreeg op Twoo alleen maar berichten van vrouwen die probeerden om mij een creditpakket aan te smeren...door constant mijn profiel te bekijken, die ik als gratis lid niet kan zien, ook raar trouwens! ik zei hier vaak nee tegen. Zojuist zag ik dat mijn account ineens inactief is terwijl ik nog maar net lid was, blijkbaar zijn alleen alleen betaalde leden welkom?!

  Matthijs (21) 20 december 2018
 • Jeffrey (26)
  Geld aftroggelen 0 reacties

  Wel vreemd dat jullie worden je voordoen als een dating site en zo mensen geld aftroggelen onder het mom dat er wel een date uit ontstaan kan. Hierbij worden mijn credits ingetrokken en ik dus geen waar voor mijn geld krijg omdat mijn premium word ingetrokken terwijl deze nog niet was verlopen . Een vriend van mij heeft dit ook ondervonden en ook daarvoor zijn bewijzen . Oftewel jullie lichten de boel op . Ik heb dus nog recht op geld van jullie aangezien ik voor een maand betaald heb en dit niet Krijg ! Dus ik stel voor dat er een deel van het geld word teruggestort . Zo niet dan zal ik een advocaat in dienst nemen en dit gerechtelijk regelen.

  Jeffrey (26) 2 december 2018
 • Gert (53)
  Twee nep 1 reactie

  Op Twoo kom ik heel vaak profielen tegen waar van ik gewoon niet kan geloven dat deze echt zijn. Dan vraagt een meisje van net 18 bijvoorbeeld om een date met mij in ruil voor andere dingen... Dat geloof ik niet en dat is slim gespeeld, of van twoo zelf of van iemand die een nep profiel heeft aangemaakt. Ik vrees dat er nog steeds veel mensen in trappen, ik heb dit zelf ook wel eens gehad. Totdat ik hoorde van het fenomeen nepprofielen op het internet. Ik kan me niet voorstellen dat er mensen zijn die zoiets vreselijks doen, maar ook in dit geval bewijst het maar weer dat er niet alleen maar aardige en eerlijke mensen op de wereld zijn maar ook dit soort mensen...

  Gert (53) 25 november 2018