• Niek (50)
  Matige website 0 reacties

  Ik vind twoo maar een matige website, het doet er naar eigen zeggen veel aan om nepleden tegen te gaan en ik denk dat dat wel iets is wat veel mensen over de streep trekt om zich hier aan te melden.
  Want de rest van de website ziet er niet bepaald appetijtelijk uit en ondanks dat zitten er toch wel wat leden hier op, dus ik denk dat dat komt omdat die mensen hiervoor kozen omdat het anti nepleden is, dat gaf voor mij ook de doorslag.
  Daarna is het natuurlijk maar afwachten of dit ook echt zo goed werkt en dat er daadwerkelijk geen nepleden op zitten, maar dat is iets waar je waarschijnlijk nooit achter zult komen.
  Maar ondanks dit voordeel aan de website vind ik het verder een hele matige site en ik heb onderzoek gedaan, maar er zijn veel meer sites die een systeem hebben tegen nepleden.
  Dus één ding weet ik wel en dat is dat ik mijn lidmaatschap hier af laat lopen en deze niet meer ga verlengen, ik wil eerst op een andere site kijken of dat beter bevalt want daar ga ik ergens wel van uit.

  Bezoek Twoo

  Niek (50) 26 juli 2019


Meer informatie en reviews over Twoo