• Jasmijn (46)
  Vegalove populair 1 reactie

  Vegalove is een website die waarschijnlijk de komende tijd steeds populairder zal worden naar mijn verwachting.
  Het hele duurzame en groene leven en bezig zijn met wat er goed is voor de aarde en wat niet wordt gelukkig steeds belangrijker voor heel veel mensen en dat zie je in veel dingen terug.
  Zelf merk ik dat ik me er aan stoor wanneer een man zich hier totaal niet om bekommert dus dan kan voor mij een enorme afknapper zijn!
  Op vegalove loop je dit risico niet zo, omdat je dan de garantie hebt dat iedereen hier begaan mee is en zo niet, dan zitten ze totaal op een verkeerde plek op deze site.

  Bezoek Vegalove

  Jasmijn (46) 5 juni 2019
  • (30)

   Dit is precies hoe ik er ook over denk!
   Zoals jij ook aangeeft is het voor mij een enorme afknapper als een vrouw er maar op los leeft zonder zich druk te maken over het welzijn van onze planeet en alles wat hier mee te maken heeft.
   Ik heb wel eens met dit soort vrouwen gedate, maar dat liep altijd stuk omdat we dan een te groot verschil van levensstijl en idee hier over hadden.
   Op vegalove loop je dit risico gewoon een stuk minder, wat ik een heel fijn idee vind omdat het anders ook weer zo zinloos aanvoelt.
   Op Vegalove heb ik oprecht goede hoop en het klopt, er zijn steeds meer mensen die zich gaan realiseren hoe het met de wereld gesteld is en dat we echt met zijn allen iets moeten gaan doen om dit te verbeteren.

   Kevin (30) 5 juni 2019


Meer informatie en reviews over Vegalove