Vegalove
6,6

2 reviews
Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Vegalove er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 6,6 als cijfer te geven. Bekijk Vegalove informatie, reviews, recensies en eventuele klachten.
Ontevreden over Vegalove? Probeer dan eens Lovezone.
Deze pagina is 28 keer bezocht.

Reviews ( 2 )

 • Kevin (30)
  Eindelijk een keer een goede groene... 1 reactie

  Eindelijk een keer een datingwebsite die ook waarde hecht aan het welzijn van onze planeet.
  Ik wou dat er meer mensen waren die zich druk zouden maken over onze manier van leven en wat voor effect dat heeft op de planeet.
  Naar mijn mening maakt dit de mensen allemaal veel te weinig uit, wat heel erg ten koste gaat van de aarde en het universum.
  Dan is het heel mooi om te zien dat er toch een website is die zich hier wel om bekommert en bovenal dat hier heel veel mensen op zitten die hier net zo over denken als dat ik doe en dat er ook steeds meer en meer bij komen die zich dit gaan realiseren.
  In mijn omgeving is er bijna niemand die zich hier druk over kan maken en dat is voor mij heel frustrerend, dus dan is dit maast het romantische vlak, ook mentaal een hele geruststelling.

  Kevin (30) 5 juni 2019
 • Jasmijn (46)
  Vegalove populair 1 reactie

  Vegalove is een website die waarschijnlijk de komende tijd steeds populairder zal worden naar mijn verwachting.
  Het hele duurzame en groene leven en bezig zijn met wat er goed is voor de aarde en wat niet wordt gelukkig steeds belangrijker voor heel veel mensen en dat zie je in veel dingen terug.
  Zelf merk ik dat ik me er aan stoor wanneer een man zich hier totaal niet om bekommert dus dan kan voor mij een enorme afknapper zijn!
  Op vegalove loop je dit risico niet zo, omdat je dan de garantie hebt dat iedereen hier begaan mee is en zo niet, dan zitten ze totaal op een verkeerde plek op deze site.

  Jasmijn (46) 5 juni 2019

Plaats een review