Reviews (3)

 • Lisa (29)
  Doorslaan 0 reacties

  Ik ben heel erg van de vega levensstijl, dis dat dit gedaan wordt kan ik ergens ook wel weer waarderen.
  Maar waar ik wel een beetje bang voor ben is dat we weer gaan doorslaan in zoiets, die neiging heeft de mens heel snel vind ik altijd.
  Het is even een hype, want vega leven bestaat al heel lang maar het is pas sinds kort zo populair als nu.
  En als het dan niet meer populair is wat dan?
  Daarbij vind ik ook dat ik van mijn vriend of man niet mag verwachten dat ze dezelfde levensstijl gaan aannemen als wat ik heb, net zoals ik dat later ook niet van mijn kinderen zal eisen.
  Dus ik heb al met al helaas niet zo heel veel vertrouwen in deze site, omdat ik denk dat het iets van korte duur zal zijn.

  Lisa (29) 17 juni 2019
 • Kevin (30)
  Eindelijk een keer een goede groene website 2 reacties

  Eindelijk een keer een datingwebsite die ook waarde hecht aan het welzijn van onze planeet.
  Ik wou dat er meer mensen waren die zich druk zouden maken over onze manier van leven en wat voor effect dat heeft op de planeet.
  Naar mijn mening maakt dit de mensen allemaal veel te weinig uit, wat heel erg ten koste gaat van de aarde en het universum.
  Dan is het heel mooi om te zien dat er toch een website is die zich hier wel om bekommert en bovenal dat hier heel veel mensen op zitten die hier net zo over denken als dat ik doe en dat er ook steeds meer en meer bij komen die zich dit gaan realiseren.
  In mijn omgeving is er bijna niemand die zich hier druk over kan maken en dat is voor mij heel frustrerend, dus dan is dit maast het romantische vlak, ook mentaal een hele geruststelling.

  Kevin (30) 5 juni 2019
 • Jasmijn (46)
  Vegalove populair 1 reactie

  Vegalove is een website die waarschijnlijk de komende tijd steeds populairder zal worden naar mijn verwachting.
  Het hele duurzame en groene leven en bezig zijn met wat er goed is voor de aarde en wat niet wordt gelukkig steeds belangrijker voor heel veel mensen en dat zie je in veel dingen terug.
  Zelf merk ik dat ik me er aan stoor wanneer een man zich hier totaal niet om bekommert dus dan kan voor mij een enorme afknapper zijn!
  Op vegalove loop je dit risico niet zo, omdat je dan de garantie hebt dat iedereen hier begaan mee is en zo niet, dan zitten ze totaal op een verkeerde plek op deze site.

  Jasmijn (46) 5 juni 2019