• Kevin (30)
  Eindelijk een keer een goede groene website 2 reacties

  Eindelijk een keer een datingwebsite die ook waarde hecht aan het welzijn van onze planeet.
  Ik wou dat er meer mensen waren die zich druk zouden maken over onze manier van leven en wat voor effect dat heeft op de planeet.
  Naar mijn mening maakt dit de mensen allemaal veel te weinig uit, wat heel erg ten koste gaat van de aarde en het universum.
  Dan is het heel mooi om te zien dat er toch een website is die zich hier wel om bekommert en bovenal dat hier heel veel mensen op zitten die hier net zo over denken als dat ik doe en dat er ook steeds meer en meer bij komen die zich dit gaan realiseren.
  In mijn omgeving is er bijna niemand die zich hier druk over kan maken en dat is voor mij heel frustrerend, dus dan is dit maast het romantische vlak, ook mentaal een hele geruststelling.

  Bezoek Vegalove

  Kevin (30) 5 juni 2019
  • (36)

   Ik denk dat dit idee vooral speelt bij de jongere mensen onder de gemeenschap en dan denk ik echt dat je aan mensen van onder de 40 jaar moet denken.
   Iedereen die ouder is dan deze leeftijd is veel minder met deze idealen opgegroeid dan wij en zij zijn zich veel minder bewust van hoe het er aan toe gaat en hoe snel dit achter uit zal gaan als we hier niet met zijn allen gezamenlijk wat aan gaan doen.
   Of ze denken tegen die tijd zijn wij toch allang dood dus ons maakt het niet uit, dat hoor ik ook wel eens en daar kan ik me heel erg kwaad om maken want dat vind ik vreselijk egoïstisch.
   Dan denken die mensen dus ook niet aan hun nageslacht of aan wie dan ook uit de toekomst.

   Frank (36) 5 juni 2019
  • (29)

   Ik denk ook dat de jongere generaties hier veel meer mee bezig zijn dan de oudere generaties.
   De oudere generaties hebben zichzelf al een bepaalde levensstijl aangewend en om die nog te gaan veranderen op hun oude dag is praktisch onmogelijk.
   Wij groeien er mee op en met de verslechtering van het klimaat dus wij kunnen er nog niets aan doen.
   Dan vind ik ook echt dat we deze kans moeten grijpen en allemaal ons beentje bij meoten zetten om gezamenlijk voor een betere toekomst te zorgen.

   Lisa (29) 17 juni 2019


Meer informatie en reviews over Vegalove