Pepper
7,2

6 reviews

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Pepper. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Pepper er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,2 als cijfer te geven.

Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens Lovezone.

Reviews (6)

 • Wim (46)
  Pepper geeft mailadres aan hackers 0 reacties

  Nadat ik me had geregistreerd kreeg ik plots onderstaande mail, geen idee wat ik moet doen, hopelijk kan ik het gewoon negeren maar hoe komen ze in hemelsnaam aan mijn e-mailadres?

  Zie mail:

  Afzender: maurits935@e.anoniemehacker.ml
  Hallo, mijn viсtim.

  Ik schrijf aan jou, of ik heb een paar op de Ƿornowebsite gezet die je hebt bezocht.
  Mijn vίrus heeft alle agressieve informatie verdragen en is op je cache overgegaan, die de noodzaak van je ʍasturbatie aangeeft.

  Ik moet toegeven dat je erg pervers bent ...

  Net nadat de software uw lijst met bestanden heeft gekopieerd.
  Ik zal de opwindende vίdeo en infó doen als je me 2.000 EUR in bitcoin geeft.
  2.000 EUR = 0.453721 BTC

  Dit is een adres voor pacht:

  36C6Qybn8zeQf8Axw85QEXZnVvdC5Vg1Wz


  Als u de betaling niet binnen 48 uur verzendt, stuur ik deze vίdeo naar al uw vrienden en relaties.
  Ik weet waar je woont.

  Ik geef je 48 uur nadat je mijn ervaring hebt opgedaan voor het maken van de overlevering.

  Omdat je de vraag hebt gedaan, zal ik het zeker goed zien.
  Het is niet noodzakelijk om mij te vertellen dat je me hebt gestuurd. Dit adres is voor u bedoeld, mijn systeem zal alles na de overdrachtbevestiging worden verbroken.  ***********************************************
  Verzend onmiddellijk 2.000 EUR (0.453721 BTC) naar dit adres:

  36C6Qybn8zeQf8Axw85QEXZnVvdC5Vg1Wz
  (copialo e incollalo)
  ***********************************************

  1 BTC = 4.480 EUR dus stuur 0.453721 BTC naar het bovenstaande adres.


  Als je niet weet hoe je bitcoin moet versturen, google het dan.


  Je kunt de verschillende afleveringen bezoeken, maar nobicdy kan je helpen.
  Als je mij probeert uit te putten, zal ik het goed zeggen!

  Ik leef niet in je omgang. Dus ze kunnen mijn longen nog geen 9 maanden lang gebruiken.

  Doei. Vergeet niet de shаme en als je dit negeert, je leven kan worden geruïneerd.

  Anonieme Hacker

  Wim (46) 6 april 2019
 • Chatbot kraker (48)
  Chatbots 0 reacties

  Op basis van de reviews was ik toch wat nieuwsgierig wat ik kon verwachten. Als IT-er dus een kleine investering gedaan in een abonnementje van een maand. Ik kreeg een bovenmatiger interesse van mooie meisjes van tussen de 26 en 36 die steeds hele korte berichtjes sturen. Door steeds open vragen terug te sturen met hele specifiek vragen (wat heb je gedaan vandaag, wat voor werk doe je, hoe was je week) wilde ik wel eens weten wie die dames zijn. Nou, geen enkele open vraag werd beantwoord, ik bleef korte, voorgeprogrammeerde zinnetjes terugkrijgen. Grappig dat sommige dames dan opeens exact dezelfde zin genereren. Deze site is dus een prima alternatief voor de eenzame dementerende oudere om wat aanspraak te krijgen, maar die chatbots zijn nog niet slim genoeg om een boeiend gesprek te voeren.

  Chatbot kraker (48) 29 januari 2019
 • Dylan (23)
  Valse accounts 0 reacties

  Goeden avond ik heb even een klein beetje gekeken hoe dit hier in z'n werking gaat op Pepper en vind het dan ook wel heel teleurstellend om te bedenken dat er mannen zijn met een hart of mannen met onzekerheden die dus een lidmaatschap betalen te chatten naar vrouwen die zich voor doen als een lid en niet eens echt op zoek naar een partner zijn via dating sites hoor je toch mensen te kunnen ontmoeten? of niet dan 99 % van de berichten die ik nu heb ontvangen van vrouwen zijn valse accounts die je alleen maar pushen om een lidmaatschap te kopen en een foto van jezelf te sturen mijn vraag is dan ook waarom? Waarom maken jullie zelf nep accounts aan om mensen te gaan laten geloven dat iemand hen leuk vind of wilt knuffelen en daarna vervolgens om gekke dingen gaat vragen ik heb nog geen knap gesprek met iemand kunnen houden want alles is nep!

  Dylan (23) 5 januari 2019
 • JDB (41)
  Zwarte lijst 1 reactie

  Goedenavond Pepper,

  Ik heb jullie laten aanmelden op de zwarte lijst van dating sites.
  Ten eerste jullie bepalen wat iemand in de profiel schrijft.
  en ten twee de dat allemaal fake is heeft niets met dating te maken of wat dan ook allemaal het zelfde antwoorden precies de zelfde antwoorden bla bla bla.

  Daarom heb ik jullie via mail op de zwarte lijst laten zetten.
  Omdat alleen maar met gevoelens worden gespeeld.
  Jammer dat jullie site zo gevoel loos is met nep profielen.

  Mvg JDB

  JDB (41) 4 december 2018
 • Anoniem (29)
  Ontslagen door Pepper 0 reacties

  Ik ben een tijd geleden ontslagen door Pepper en kan jullie vertellen dat jullie bij deze datingsite uit de buurt moeten blijven. Sinds Pepper niet meer in handen is van RTL Nederland, onder het mom van dat ze het buitenland willen veroveren.... Neem dit niet serieus, de enige reden waarom RTL haar handen hier niet meer vies aan wil maken is omdat Pepper weinig tot geen winst maakt. Hierom moest ik helaas mijn biezen pakken, ik was overigens niet de enige.
  In principe is Pepper een eerlijke datingsite die er alles aan doet neppers te weren van de website. Ons is echter wel gezegd dat we een oogje dicht mochten knijpen als het om een mooie vrouw ging. Maar of je dit een bedrijf mag aanrekenen? Vind zelf van niet want elke snackbar heeft mooie dames achter de balie staan. Toch wel handig om te weten hoe het er aan toe gaat in de keuken.

  Anoniem (29) 23 november 2018
 • Casper (58)
  Weinig members en galerie profiel 0 reacties

  Blijkbaar ben ik de eerste die een review schrijft over Pepper op deze reviewsite, wat een eer! ;)
  Helaas komt Pepper er bij mij niet goed van af, je moet een soort galerie maken van je eigen profiel, wat best veel tijd in beslag neemt. Tenminste, ik vind het moeilijk om afbeeldingen over mijn hobbys te gaan zoeken via google om deze hierna toe te voegen op je profiel. Ik zag op een gegeven moment met een donald duck er op omdat je een aantal onderwerpen moet kiezen. Je kan als gratis member vrijwel niets, niet chatten, je kent het wel. Als ik de memberlijst zo heb ingezien is dit het betalen ook niet waard, niet heel veel leden (met een groen bolletje) en qua ouderen valt het al helemaal tegen. Wie weet, wanneer je betaald, dat het me beter was bevallen. Hier kom ik ook niet achter want heb het er simpelweg niet voor over.

  Casper (58) 9 november 2018