Pepper
7,2

Alle reviews, recensies, beoordelingen en vergelijkingen omtrent Pepper. Dankzij het grote aanbod van actieve leden en het feit dat Pepper er alles aan doet om nep leden te weren, geeft ons het recht om deze datingsite een 7,2 als cijfer te geven.
Review gemiddelde2.5 sterren waardering 3 reviews

Bezoek Pepper

https://www.pepper.nl

Ontevreden over Pepper? Probeer dan eens HotorNot.
Deze pagina is 69 keer bezocht.

Reviews ( 3 )

 • JDB (41)
  Zwarte lijst 1 reactie

  Goedenavond Pepper,

  Ik heb jullie laten aanmelden op de zwarte lijst van dating sites.
  Ten eerste jullie bepalen wat iemand in de profiel schrijft.
  en ten twee de dat allemaal fake is heeft niets met dating te maken of wat dan ook allemaal het zelfde antwoorden precies de zelfde antwoorden bla bla bla.

  Daarom heb ik jullie via mail op de zwarte lijst laten zetten.
  Omdat alleen maar met gevoelens worden gespeeld.
  Jammer dat jullie site zo gevoel loos is met nep profielen.

  Mvg JDB

  2 sterren waardering

  JDB (41) 4 december 2018
 • Anoniem (29)
  Ontslagen door Pepper 0 reacties

  Ik ben een tijd geleden ontslagen door Pepper en kan jullie vertellen dat jullie bij deze datingsite uit de buurt moeten blijven. Sinds Pepper niet meer in handen is van RTL Nederland, onder het mom van dat ze het buitenland willen veroveren.... Neem dit niet serieus, de enige reden waarom RTL haar handen hier niet meer vies aan wil maken is omdat Pepper weinig tot geen winst maakt. Hierom moest ik helaas mijn biezen pakken, ik was overigens niet de enige.
  In principe is Pepper een eerlijke datingsite die er alles aan doet neppers te weren van de website. Ons is echter wel gezegd dat we een oogje dicht mochten knijpen als het om een mooie vrouw ging. Maar of je dit een bedrijf mag aanrekenen? Vind zelf van niet want elke snackbar heeft mooie dames achter de balie staan. Toch wel handig om te weten hoe het er aan toe gaat in de keuken.

  3 sterren waardering

  Anoniem (29) 23 november 2018
 • Casper (58)
  Weinig members en galerie profiel 0 reacties

  Blijkbaar ben ik de eerste die een review schrijft over Pepper op deze reviewsite, wat een eer! ;)
  Helaas komt Pepper er bij mij niet goed van af, je moet een soort galerie maken van je eigen profiel, wat best veel tijd in beslag neemt. Tenminste, ik vind het moeilijk om afbeeldingen over mijn hobbys te gaan zoeken via google om deze hierna toe te voegen op je profiel. Ik zag op een gegeven moment met een donald duck er op omdat je een aantal onderwerpen moet kiezen. Je kan als gratis member vrijwel niets, niet chatten, je kent het wel. Als ik de memberlijst zo heb ingezien is dit het betalen ook niet waard, niet heel veel leden (met een groen bolletje) en qua ouderen valt het al helemaal tegen. Wie weet, wanneer je betaald, dat het me beter was bevallen. Hier kom ik ook niet achter want heb het er simpelweg niet voor over.

  2 sterren waardering

  Casper (58) 9 november 2018

Plaats een review